Az én fogyókúrás módszerem, ami bevált (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az én fogyókúrás módszerem, ami bevált
Sziasztok!
Én új vagyok itt és szeretnék csatlakozni a fórumhoz, ha nem probléma!
Szeretném megosztani veletek, hogy milyen módszerek alkalmaztam én arra, hogy lefogyjak!
Én már gyermekkoromtól kezdve túlsúlyos vagyok és kipróbáltam mindenféle fogyókúrás kezelést, diétás étrendet, gyógyszereket, de mindig sikerült visszaszednem a kilókat.
Most egy új módszert szeretnék kipróbálni, mégpedig a gyomorballon terápiát! Felvettem a kapcsolatot egy céggel és ők egyeztettek nekem konzultációs időpontot egy doktorhoz Székesfehérváron. Mindenféle vizsgálatot elvégeztek rajtam és nincs semmi akadálya annak, hogy a gyomorballont behelyezzék.
Esetleg valakinek van valami tapasztalata a ballonnal kapcsolatban?
Köszi!
Kata
Sziasztok!
Mai mérlegelésem: 71,5 kg. Ez nem rossz.
Ma egész nap takarítottam, mostam, vasaltam. Már nincs kedvem steppelni, pedig hatékony lenne biztosan, de nincs erőm. :D
Így már értem.
Elküldtem priviben a másik fórum kérdésével kapcsolatban, de most olvasom már kipróbáltad. :P
Ha a fiad testépítő, ő nem tud neked segíteni?
Tegnap túllettem a nehezén, de még mindig nem vagyok teljesen jól. Még fáj a gyomrom, meg minden belső szervem :S
A mérleg 71,6 kg-t mutatott, végülis nem rossz, igaz kevesebb is voltam már.
Miért utálnálak?!?!?! Inkább irigykedem ;)
Mennyit szeretnél fogyni? Mindenki maga érzi mennyit kell fogynia. Engem a családom piszkál, mármint a szüleim és a nagymamám. Már nem is kell fogynom, így is csinos vagyok. Hagy döntsem el én, hogy hány kilósan érzem jól magam.
Nem is annyira a kilók miatt akarok fogyni, hanem bárhol tudjak ruhát venni.
Az egyik mérethez kicsi vagyok a másikhoz nagy...
Eldöntöttem inkább a kisméretbe fogyok bele ;)
Még van egy pár kiló, de remélem néhány hét alatt megszabadulok tőle.
Nekem azért jó a shake, mert édesszájú vagyok. :P
Így nincs olyan édeséhségem ;)
Melyik shake-t akarod kipróbálni?
Te is szeretnél fogyni? Ha igen, milyen módszerrel? Hány éves és hány kiló vagy?
Persze csak ha nem vagyok túl indiszkrét ;)
Szia!
Mához kéthétre leszek 28 :P
Napi 1-2-szer 15 percet. Még kb 2 hete van meg a sztepper. Volt hogy kimaradt párnap, szeretem, olyan mintha már kezdene látszódni a hatás, bár ahhoz még korai, no de így szivesen csinálom ;)
Én herbalife shake-t iszok reggel-este, ill. van hogy vagy ekkor vagy akkor. Ebédre viszont bármit és bármennyit ami jól esik (igazából nem vagyok nagy étkű, ezért annyit eszek amennyi éppen jól esik). Ha reggelire mást eszem, akkor óvatosabban bánok az ebéddel. ;)
Nyáron 82-83 kiló voltam, októberben 80-ról indítottam a diétát. A legjobb eredményem 71,4 kg volt, de azt a hétvégén elrontottam :P
Centikben is van látványos eredmény :D
Ma 72 kg voltam, sajna elszúrtam a hétvégét nagyon, mentségemre legyen mondva, hétvégén volt a nagy fiam névnapja és hát ünnepi menü dukál. ;)
A hétvégém megint veszélyes lesz, mert jönnek a szüleim látogatóba, és hát a fogyókúrámat nem nézik jó szemmel :S
Addig muszáj leszek nagyon szigorúnak lenni magammal, hogy beleférjen a bűnözés a hétvégén.
Örömmel jelentem már 71,8 kg voltam hétfőnn :)
Ma elmentem szaunázni, és most olyan mintha összetapostak volna :P
Sziasztok!
Ki hogy áll meséljetek! Kicsit leült a topic.
Mai mérlegelésem: 73,0 kg. A hétvégei kiruccanás bűnöspillanatainak köszönhetem :P
Ahhoz képest nem is rossz. Ma azért jobban ügyelek és rápattanok a sztepperre is :)
Szia!
te próbáltad már esetleg ezt az ultrahangos eljárást? tényleg használ?
Sziasztok!
Hallottatok már valamit az ultrahangos zsírégetésről? Lehet valamilyen mellékhatása?
Most láttam egy jó kis taposógépet, 60 euró.
CSak most jelentkeztünk sítanfolyamra, és hát elég sok pénzbe van, így majd máskor :S
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.
- Bevált fogyókúrás "recept"? Segítsetek!