Lazacos palacsinta recept
A Lazacos palacsinta hozzávalói:A palacsintához:
liszt
tej
tojás
szódavíz
só
csipet cukor
A töltelékhez:
füstölt szeletelt lazac
tejföl
tormakrém (tejszínes majonézes)
sajt (lehet füstölt is)
tbors
kóstolás után ízlés szerint só
fejes vagy jégsaláta
A Lazacos palacsinta elkészítési módja:
A szokásos módon sós palacsintát készítünk. A tejfölt a majonézzel, a tormakrémmel, a fűszerekkel és a reszelt sajttal összekeverjük. A palacsintára ráterítünk 1 szelet salátát, a füstölt lazacot, majd a majonézes krémet, feltekerjük. Salátalevélen elrendezve 5 centis szeletekre vágva tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2011. okt. 4. 14:08
A lazacos palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.