Laposföld, gyíkemberek, ufók igaz lehet?! (beszélgetés)
Biztos h van élet a földön kívül, felfoghatatlan nagyságú az univerzum, kár lenne erre az emberiségre elpazarolni.
Idoutazas? Tuti létezik, nézz csak Simpson családot. Honnan a francból tudták volna előre a dolgokat.
Amugy nem tartom kizártnak a tobbit is -kiveve a laposfoldet- miért ne lehetne utazni időben, dimenziók között? Azert mert a ni technologiank eretlen kis szutyok, masoknak miert ne lehetne több, jobb. Miert ne lehetne a piramis is egy kapu, egy átjáró?
Ezen helyen inkább azt bizonygatják, hogy a földi ember is meg tudja/tudta azt valósítani, amit földönkívülieknek tulajdonítanak. Mindenesetre, ha lehetne, szívesen visszamennék abba a korba, hogy saját szememmel lássak meg dolgokat.
Laposföld: ez hülyeség, remélem, ebben maradhatunk.
UFO-k: Bizonyára másutt is van intelligens, fejlett civilizáció, az sem lehetetlen, hogy a Földre is eljutottak, sőt bele is avatkoztak az emberiség történelmébe. Örüljünk, hogy nem szigorúbbak, mert akkor, mint kártékony lényeket, meg is ritkítanának bennünket! (Mert mi is ritkítjuk egymást, de messze nem olyan hatékonyan...) Rejtély például a piramisok megépítése. Hogy ezek a lények hogyan néznek ki, nem tudom, akár gyíkfélék is lehetnek. Sőt másfélék is, erről Matek Kamil tudna mesélni. Persze az ő sztorijaival kapcsolatban már szkeptikus vagyok. Van honlapja, rá lehet keresni.
Off vagy sem, nem tudom, de az ősrobbanásban sem hiszek illetve az ún. térugrásban sem, az időutazásban sem. Illetve... Előrefelé talán, ha az ember hibernálja magát, de visszafelé... Ugyan már!
Felfoghatatlan számomra a világ keletkezése illetve hogyan lehetséges az, hogy ide milliárd fényévekre is ugyanazok az elemek, molekulák vannak (vajon tényleg?) mint a Földön. Az élet keletkezése, a biológia törvényei illetve Isten létezése. Ez utóbbi jóval könnyebben megmagyarázhatóvá tenné a dolgokat. Sokan vallásosak, sokan nem. Valamelyik tábor téved! De melyik?
Laposföld: Nem hiszek benne, gyíkemberek: nem hiszek benne .
Ufók: Gondolom van még élet más bolygókon is . Sőt én azt sem zárom ki,hogy az ember földönkívüli és emberszabàsú majom keverékeként alakult ki. Főleg ha igaz,hogy barlangrajzok ábràzilnak űrhajókat és idegen lényeket .
Ezt a három dolgot ne vegyük egy kalap alá. Ezek a leginkább népszerűsítettek. Amelyek ténylegesen igazak lehetnek, azokat nemigen híresztelik. A laposföld teljesen más tészta. Földönkívüliekre több észlelés, bizonyíték van a létezésükről. Az is igaz, hogy miután Rose Well kapcsán híressé vált a téma, felkapták és abban is őket látták, amiben nem kellett volna. De ha rábukkanunk csalásra, az nem azt jelenti, hogy az összes az. A mitológiában is előfordulnak földönkívüliek, gyíkemberek. A lapos föld is, ez igaz, de én ebben nem hiszek.
A gyíkemberek Icke miatt vált híressé. Nem olvastam a könyvét, így nem véleményezem. Inkább nem hiszek bennük. Annyit tudok ő is felhasználja a sumer mitológia elemeit. Eszerint a vízből keletkezett minden Tiamat és azt hiszem Enki által, akik kígyók voltak félig, vagyis hüllők. A dínókkal kihalása is egyelőre rejtély, mert egyértelmű bizonyítékot erre lehetetlen felmutatni. Azok is hüllők voltak, akár lehettek értelmesek is. Van erre kevés esély, de inkább maradjunk a realitásnál.
A lapos Földben én nem hiszek. Aki járt magas hegyeken, az láthatja is a görbületet, igaz enyhén.
Azt ajänlom csütörtökre,
szavazzunk a sütötökre....
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?