Kvíz játék Lehet-e? Van valakinek ötlete hogyan? (beszélgetés)
5. banya51
2012. febr. 4. 16:11
Szívesen játszanám,de sajnos az elindításhoz nincs ötletem.
4. fa41f95de1 (válaszként erre: 3. - Fa41f95de1)
2008. szept. 27. 20:55
geva hasonlóan gondoltam, annyiban másként, hogy a válaszoknál a forrást meg kellene jelölni, hogy a következő feltudja tenni a kérdést. Lehet elindítom. De elindíthatod te is szerintem is játszható. Milyen volt itthon?
3. fa41f95de1 (válaszként erre: 2. - Eb19d2815e)
2008. aug. 30. 11:17
Szerintem is, csak jól ki kellene, találni.
Nagyon sok kvízt megírtam már azt hiszem jó lehet...
Nem tudom, hogy lehetne, a kérdéseket, felrakni, és persze egy idő után a válaszokat, szerintem, egy jó ötlet amit javasoltál.
2. eb19d2815e
2008. aug. 30. 10:29
Hello Csenge! Nekem tetszik az ötlet!:) Pl. lehet úgy hogy valaki feltesz egy kérdést, aki válaszol az felteheti a következőt és így tovább...A játékos fórumok között kellene indítani. Azért lenne jó, mert olyan játék ami az ismereteket is bővíti...
1. fa41f95de1
2008. aug. 30. 09:59
Szerintetek, tudnánk-e itt a Hoxán Kvíz játékot indítani? Kvíz írás nem könnyű de érdekes játék.
Sokak szerint, csak játék, szerintem tanulni is lehet belőle.
További ajánlott fórumok:
- Ti vennétek a 2 éves fiatoknak babakonyhát? Esetleg van jobb ötletetek, ami nem csupán 1 játék és sokáig lefoglalja:)?
- Társasjáték ötletek baráti összejövetelekre
- Milyen jó ajándék ötletetek van egy 10 meg egy 12 éves leányzónak (4. és 6. osztályosak)? Minek örülnének, ami nem feltétlen játék?
- Játék ötleteket várok
- Lehet-e régi DOS-os játékot telepíteni, ha igen, hogyan kell elindítani?
- Van-e valakinek valamilyen ötlete, hogyan lehet megnézni/kivizsgáltatni/tesztelni, hogy egy nőnek lehet-e gyereke?