Van-e valakinek valamilyen ötlete, hogyan lehet megnézni/kivizsgáltatni/tesztelni, hogy egy nőnek lehet-e gyereke? (beszélgetés)
Az a 100% ha gyereket szülsz. Nem hiszem, hogy ennél pontosabb eredményt bármilyen vizsgálat, szűrés, hókuszpók hozna.
Ne görcsölj rá, majd akkor menj át ezen a hídon ha odaérsz
Javasolnám a fórumindítónak a pozitív gondolkodást, agykontroll, a Titok, stb. Miért kell a rosszat elképzelni?
Nálunk a paleos facebookos fórumokon sorban esnek teherbe a reménytelennek kikiáltott, addig meddő lányok.Orvos előtt érdemes a paleoval próbálkozni.
az szép :D amúgy nekem is ilyen volt...
most 4x1 clostival kezdek újra, ha végre méltóztatik megjönni...
Én is 4 évig szedtem fogamzásgátlót, hát persze, hogy pontosan jött meg, na de az nem is "igazi" menstruáció. Csak úgy néz ki, mintha.
Mielőtt szedni kezdtem, soha nem volt rendszeres menstruációm, és végül egy peteérést segítő gyógyszerrel lettem terhes. Illetve a férjemtől, de a gyógyszer is besegített. :)
Persze :) nekem világ életemben 3 hónapig váratott magára a menstruáció! így is nehezen hittek nekem... de csak találtam egy olyan orvost, aki foglalkozott velem!
A fórumindítót is próbálom meginterjúvoltatni, hogy fog.gátló nélkül milyen a ciklusa :)
ha az rendben van, már jó jel!
napra pontosak minden hónapban.
4 éve szedek fogamzásgátlót ez is segít a pontosságban.. :)
A legegyszerűbb ha elmész nőgyógyászhoz, aki elküld ciklushoz kötött vérvételre! 3. és 23. napon mondjuk. Ott megnézik a hormonokat! Ez az alap szerintem!
Ha azok nem jók, lehet tovább menni!
Amúgy milyenek a ciklusaid?
További ajánlott fórumok:
- Van/volt-e gyerekeiteknek valamilyen tárgy(pl.maci, takaró), ami nélkül nem tud/tudott elaludni?
- Van valamilyen magyarázat a rossz alvó pici gyerekekre, hogy mitől nem tudnak ébredés nélkül végigaludni egy fél éjszakát?
- Óvodakezdés előtt adtok valamilyen vitamint a gyerekeiteknek?
- Lehet-e valamilyen fájdalomcsillapítót bevenni a terhesség alatt?
- Sziasztok, ősz közeledtével fogtok adni valamilyen vitamint a gyerekenek?
- Van olyan akinek az iskolába jár valamilyen harcművészetre a gyereke? Mennyibe kerülnek az ilyenek?