Fogadj örökbe egy menhelyről, vagy utcáról! nekem van egy befogadott kutyám! Isteni érzés megmenteni egy életet. És nincs hálásabb egy megmentett kutyánál! Ja és a 4 ből 3 macska is talált! Sajna már én sem tudok többet befogadni, de ha tehetném a világ összes kóborját befogadnám!
Kényszer??? Szerintem ez nagyon ritka. Sok embert nem is izgatja, hogy az egy érző élőlény. Én már több kutyát és cicát is befogadtam az utcáról, de a lehetőségem véges. A szomszédom meg, ha nem tetszik neki valamilyen okból az állat, fogja és kidobja az utcára:((( Jelenleg a 4. kutyát tartják, amióta ismerem őket. Nem csoda, hogy sok a kóbor állat.
Szerintem egy érettebb kutya is lehet olyan kis ragaszkodó.
Valahogy a menhelyes kutyák érzik, szerintem, hogy hová kerültek és hogy mennyire örülhetnek annak, hogy ismét gazduijuk van. Olykor egy rendesebb és szerettet adóbb.
Nekünk meghalt a kutxusunk 2hónapja:-((((Gondolkodtunk mi is a kutya menhelyről való kihozást,de kicsi gyerekek mellé mégis úgy döntöttünk,hogy olyat hozunk,akivel együtt nőnek fel....
Vn egy típus ami annyira megtetszett, hogy vágom rá, de azt hiszem, hogy a következő kutyusom menhelyről lesz majd.
Én annyira sajnálom őket...:( Pedig jó kutyák ők, csak a gazdájuk...:/ Persze sokszor az ember nem azért válik meg állataitól mert szeretne. Előfordul a kényszer is.
Ajánlom az Illatos úti sintértelepet. Itt azért is érdemes nézni, mert 2 hét után elaltatják a kutyusokat, és nagyon sok fajtiszta is van. Pl. a mi berni pásztorunk is onnan van.