Te megengeded a kutyádnak, macskádnak, hogy az ágyadba is belemenjen? (beszélgetés)
Meg a cicak milyen biokillerek! En mondtam, hogy egerszag van, a lakotarsam nem hitte el. Aztan a cicak a szekreny elott ultek, es reggelre letettek a zsakmanyt. 1-2 honap utan nem volt eger.
A kisebb circus egy tole fele akkora parkanyt is kiteritettt, amekkorat csak NY-ban lattam.
2015-ben, amikor rátaláltam a párhónapos icipici macskára, a fiam könyörgésére megtartottuk és az ágyamban aludt mellettem egy zsebkendőn bőven elfért. -azóta - 10 éve ott alszik, de már cca 8 kg, nincs szivem elzavarni, rendes normális jóravaló macska.
Az ágy végében alszik a kis újdonságunk, a Barack is. Nem okoznak különösebb gondot, bentiek, tiszták, szépek. Még szerencse, hogy széles az ágy.
Nem tudom, hany kilos egy nagy vizsla , de az unokatesom kezben cipelte fel-le a jo fajta holland lepcsokon, mikor oreg volt es izulwti Bajaj lettek. Meg megemelt etetoje volt, mert a hajlas is gondot okozott neki.
Es a szomszed, akinek a gyerekei a buszmegalloban szoktak jatszani, felnyomtak oket az allatvedelmiseknek, hogy nem torodnek a kutyaval, aki reggelente habositott tweet kapott (lathato daganatai voltak, amit mar latott allatorvos, csak az altatas kockazatos lett volna)
Hànyszor ebredtem a cicakkal hat fajosan, az agy szelen kucorogva! :D volt egy igazi cujcica. Olyan volt, mint egy pluss allat. Fordultam, fogtam.
az elozo ex-szemmel inkabb aludtunk kulon. Most az uj hentergosommel meg egyutt alszunk egymasra tapadva.
Szóval gondoskodsz róluk és ennyi.
A kölykök 22-én voltak 3 hónaposak. Pulik. Először töltötték kint az estét, miután rájöttek, hogy milyen jó kis hely a házikójuk. Addig az éjszakákat bent töltötték. Az ágyam melletti szőgyegen aludtak.
Be fogom őket engedni a későbbiekben is, ha nem tudnak pihenni a kutyaházban vagy ha nagyon hideg lesz kint.
Nagy fagy esetén még az idősebb kutya és a macskák is bent vannak éjszakára.
Sajnos, egyelőre nincs fűthető melléképület.
Határozottan NEM❗️
Jól néznénk ki , az ötven kilós kutyámmal egy ágyban❗️🤣🤪
Megvan a saját kényelmes fekhelye .