Mekkora korkülönbség az, ami még megengedett? (beszélgetés)
Csak ne legyen fiatalkorú :))))
Van egy ismerősöm, a férje 8 évvel fiatalabb nála. Két gyerekük van, és ők azon kivételek közé tartoznak, akik sok év után még nem váltak el.
Mi az hogy, megengedett? Ha egyel több, kidobod a pasit? Miért kell a társadalom elvárásai szerint élni a magánéletet?
+ - 10 év simán elmegy.De azt mondják nem a kor számít egy kapcsolatban,hanem az egymásra hangolódás, megértés, hasonló belső értékeke és,hogy hasonló célok felé tartsanak a felek.
Én 40 éves nő vagyok,2,5 éve élek együtt a 34 éves párommal.Jól működő kapcsolat,de sztem ez nagyban függ mindkét fél személyiségétől.
Mondjuk, az sem mindegy, hogy néz ki az ember lánya. Mert ha fiatalabbnak a koránál (lásd én! :D), akkor nincs gáz. Lehet, másoknak sem tűnik fel. De ha a saját korának megfelelően vagy annál idősebbnek, az lehet kicsit furcsa.
szerintem + vagy _5 ev,de embere valogatja.
Jaaaa,azt nem olvastam. De eszembe see jut fiatalabb,jo igy a parommal,majdnem 8 ev a kulonbseg. De hogy ez visszafele lenne???!! Elkepzelni sem tudom .
De Csajszi! Mi most negatív korkülönbségről beszélünk. :P Tehát a pasi fiatalabb lenne Tőled. :)
Na Lányok akkor értitek mééé nem kell :DDD
Nem mondod, hogy megtaláltad! :D Igen, pont így emlékeztem! :D
[link]
a végefelé van :DDDDDDDDDD
Az az arc! :D Ma is előttem van. :D
:D Tényleg! Ma hallottam a comedy central-on. :D Átlag 4 évvel... :D
Samantha is csak lesett :DDD Megjegyezzük azt is ami tetszik de azt is ami nem!
Úgyis elvileg a nők tovább élnek!
Juuuuuujjjjj! Tényleg! :D :D :D
Ugye, mennyire beleégett a memóriánkba? :D
Egyszer volt a Sex és New yorkban :DDD
OFF/ Igen, vándorlok ide-oda. Szeretném megfejteni Iriszt. Tényleg kíváncsi vagyok rá, mi hozza ki belőle a másik énjét... /OFF
Mi???
Már van okos email is? :)
Jaj de finnyásnak teccik""" lenni! :DDD
Most elszakadt a bankos témánál. :))
A lehallgató, emil-elolvasásnál.
Jujj! Melyik filmben is volt borzalmas a férfi feneke? Volt rajta felsőrész, de gatya nem. :D
Most egyébként nem arról beszélünk, hogy a pasi mennyivel FIATALABB lehet? Ma talán nem vagyok formában, mindig elveszítem a fonalat?
További ajánlott fórumok: