Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Te megengeded a kutyádnak, macskádnak, hogy az ágyadba is belemenjen? fórum

Te megengeded a kutyádnak, macskádnak, hogy az ágyadba is belemenjen? (beszélgetés)

24. Tabasco Sarkany (válaszként erre: 12. - Teráz)
ma 16:34

Nem tudom, hany kilos egy nagy vizsla , de az unokatesom kezben cipelte fel-le a jo fajta holland lepcsokon, mikor oreg volt es izulwti Bajaj lettek. Meg megemelt etetoje volt, mert a hajlas is gondot okozott neki.

Es a szomszed, akinek a gyerekei a buszmegalloban szoktak jatszani, felnyomtak oket az allatvedelmiseknek, hogy nem torodnek a kutyaval, aki reggelente habositott tweet kapott (lathato daganatai voltak, amit mar latott allatorvos, csak az altatas kockazatos lett volna)

23. Tabasco Sarkany (válaszként erre: 3. - Loch ness)
ma 16:24
Az emberek a gyerekeiket sem nyomjak agyon. Meg a hallas is szelektív. A sajat gyereke sirasara mindenki felebred 10 km-rol is. Ez ugyanolyan. Regen egy garzonban laktam a foldszinten a parkolo melllett.siman aludtam az auto zaj, kaput nyitas-zaras mellet nyitott ablaknal is, de ha a cicak hazajottek, es nyavogtak, arra felebredtem.
22. Tabasco Sarkany (válaszként erre: 13. - Timycat)
ma 16:11

Hànyszor ebredtem a cicakkal hat fajosan, az agy szelen kucorogva! :D volt egy igazi cujcica. Olyan volt, mint egy pluss allat. Fordultam, fogtam.

az elozo ex-szemmel inkabb aludtunk kulon. Most az uj hentergosommel meg egyutt alszunk egymasra tapadva.

ma 16:03
Cicáim vannak, mind kintiek. Simogatni is csak kint szoktam néha azt, amelyik hagyja és édesen dorombol közben.
20. Amaunet (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:19

Szóval gondoskodsz róluk és ennyi.

A kölykök 22-én voltak 3 hónaposak. Pulik. Először töltötték kint az estét, miután rájöttek, hogy milyen jó kis hely a házikójuk. Addig az éjszakákat bent töltötték. Az ágyam melletti szőgyegen aludtak.

Be fogom őket engedni a későbbiekben is, ha nem tudnak pihenni a kutyaházban vagy ha nagyon hideg lesz kint.

Nagy fagy esetén még az idősebb kutya és a macskák is bent vannak éjszakára.

Sajnos, egyelőre nincs fűthető melléképület.

19. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:33
Nem engedtem, jött az magától is :) :)
ma 12:22
Éjszakára nem jöhetnek az ágyba, mert abból nem lenne alvás egyikünk számára sem. Amikor nem alszom, miért ne feküdhetnének az ágyamra? Még jó is, amikor idefekszik egy, vagy több macska mellém.
ma 11:50
Éjszakára biztos,hogy nem,de ha mókázunk akkor igen. Törpetacsi,tuti ráfeküdnénk meg nem is plüss,fekhelye van amibe takarója van és pont a zártfolyósón. Szobákba csak nappalra jöhet.
16. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:42
Kutya - közepes termetű - az udvaron, a 2 cica benti: akár az ágyba is bemehetnek. :)
ma 11:21
igen
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Amaunet)
ma 11:20
Van kutya 2 is. Kint az udvaron. Rendesen etetem,itatom,puha meleg pléd az óljukba,hazaérve beszélek hozzájuk. De a házba nem jöhetnek.
ma 10:30
Ők engedik meg nekem, hogy az "ágyamban" aludjak.
12. Teráz
ma 10:15

Határozottan NEM❗️

Jól néznénk ki , az ötven kilós kutyámmal egy ágyban❗️🤣🤪

Megvan a saját kényelmes fekhelye .

ma 10:11
Természetesen igen.
ma 09:34
Nem. Van fekvőhelye a cicánknak, hamar megtanulta, hogy csak ott feküdhet, aludhat.
ma 09:18
soha
ma 09:09
Nekem a cicám alszik velem, ha rosszul veszem a levegőt (fulladok, vérnyomás probléma...stb. miatt), akkor mindig felébreszt!
ma 09:02
Eleinte nem engedtem. De már elmúlt.
6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:41
Takaróm alatt alszik mind a két kutyám.
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:37
Van kutyád, macskád vagy bármi más állatod?
4. Ghost👻 (válaszként erre: 3. - Loch ness)
ma 08:30
Nem. Minden fordulásnál felèbredek. Mindig megfogtam ès úgy fordultam meg. Egyrèszt,hogy èrezzem hol van minden porcikája ill. ne ijedjen meg,maradjon nyugodtan ott ahol van.
3. loch ness (válaszként erre: 2. - Ghost👻)
ma 08:26
Nem féltél, hogy álmodban ráfekszel? Én biztosan nem tudtam volna így aludni, féltem volna, hogy agyonnyomom.
ma 07:05

Kèsz szerencse,hogy nem vagyunk egyformák.

Nekem a csivi nemhogy az ágyban aludt,de a takaróm alatt a derekamhoz vackolta be magát.

Tudom,soha ne mondd,hogy soha. De most mégis azt mondom,nem engedném be a házba a kutyát,se a macskát.Az ágyról nem is beszélve.

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook