Különleges rántott krinolin recept

50 dkg krinolin
1 db tojás
1 dl tej
szódavíz
bors
liszt
olaj a sütéshez
A Különleges rántott krinolin elkészítési módja:
A krinolint lebőrözzük és 1 cm -es karikára szeleteljük. A tojásból 1 dl tejjel,szódavízzel és annyi liszttel hogy a palacsintatésztánál vastagabb masszát kapjunk, megborsozott panírt készítünk.Egyenként beleforgatjuk a krinolint,majd bő forró olajban kisütjük. Borsozva,friss rozskenyérrel savanyúsággal finom vacsora.
Melegen a legfinomabb de hidegen is fogyasztható.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. nov. 11. 23:56
A különleges rántott krinolin elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.