Bundás alma recept





liszt
tojás
tej
szódavíz
csipet só
csipet cukor
csipet fahéj
a megszóráshoz porcukor
alma
a sütéshez olaj
A Bundás alma elkészítési módja:
Az almákat megpucoljuk, a többi hozzávalókból sűrű palacsinta tésztát készítünk. A megpucolt almákat szeletekre vagy cikkekre vágjuk (természetesen a magházat el kell távolítani), majd a sűrű masszába forgatjuk, és forró bő olajban pirosra sütjük. Ha kész, papírkendőn szikkasztjuk az olajtól, majd porcukival meghintjük :)
Nagyon gyors, olcsó, egyszerű, és én imádom!!!
Melegen finomabb, frissen ajánlott fogyasztani.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rencsicsi, 2007. okt. 4. 08:44
A bundás alma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.