Kukoricás karaj recept
A Kukoricás karaj hozzávalói:40 dkg csont nélküli rövidkaraj
2 fej vöröshagyma
fűszerpaprika
olaj
víz
só
ételízesítő
fél doboz konzerv kukorica
fél pohár tejföl
A Kukoricás karaj elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre dinsztelem, majd meghintem kevés pirospaprikával. Kevés vizet öntök alá, hogy ne égjen le. Felforralom, és beleteszem a kockákra vágott húst. Annyi vizet öntök alá, amennyi szaftot szeretnék, és ízlés szerint ízesítem. Lefedve párolom, majd hozzáadom a kukoricát. Összeforralom az ételt, és ha már a hús omlós puha, akkor tálalásra kész is! A tetejét kevés tejföllel is bolondíthatom!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2011. aug. 8. 20:59
A kukoricás karaj elkészítési módja és hozzávalói.