Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Krémes sült spenót recept

Krémes sült spenót recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Krémes sült spenót hozzávalói:
1 kg friss spenót,
1,5 dl tejszín,
1,5 dl húslé,
15 dkg trappista reszelve,
2 evőkanál vaj,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
szerecsendió.


A Krémes sült spenót elkészítési módja:
Szárazd le és mosd meg a spenótot. Nedvesen tedd fazékba, párold meg kicsit fedő alatt, épp hogy megfonnyadjon. Ha kihűlt, nyomkodd ki belőle a felesleges vizet. Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, keverd hozzá a lisztet, és főzd kislángon 3-4 percig. Add hozzá a húslevet, forrald fel. Fűszerezd meg, főzd még 5 percig.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A krémes sült spenót elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook