Krémes sült spenót recept




1 kg friss spenót,
1,5 dl tejszín,
1,5 dl húslé,
15 dkg trappista reszelve,
2 evőkanál vaj,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
szerecsendió.
A Krémes sült spenót elkészítési módja:
Szárazd le és mosd meg a spenótot. Nedvesen tedd fazékba, párold meg kicsit fedő alatt, épp hogy megfonnyadjon. Ha kihűlt, nyomkodd ki belőle a felesleges vizet. Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, keverd hozzá a lisztet, és főzd kislángon 3-4 percig. Add hozzá a húslevet, forrald fel. Fűszerezd meg, főzd még 5 percig.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. ápr. 9. 16:33
A krémes sült spenót elkészítési módja és hozzávalói.