Közérdekű problémát szeretnék szóvá tenni, de nem tudom ki az Illetékes Szerv! Segítséget kérek! (beszélgetés)
Bankoknál biztos nincs!
Áruházban már elfogott a pánikhasmenés, nem engedtek be!! Szerencsére volt mellette egy nyilvános... nem volt kecmec...
Azt fogalmam sincs!
Nekem is egy hivatalban dolgozó mondta amikor pocakos voltam.
Tény, hogy a kismamák előnyt élveznek, de azért vagyunk egy páran, akik már nem leszünk kismamák :)
Hol lehetne ennek a rendeletnek utána nézni?
Amúgy a kismamákat kötelesek beengedni a személyzeti wc-be!
Csak sajnos ezért is harcolni kell.
Vagy van illemhely,de a bank dolgozói számára...
Hmmmm,amikor a lakáshitelünket vettük fel 7 hónapos terhes voltam.....leküdtem apát a bankba intézni,mondtam akkor gyere értem,ha nekem is alá kell írni.....
Röhej!
Én is voltam már hasonló helyzetben, kihúztam a sorszámt (TB-s intézni valóm volt), várakozók száma 87. ok. 2 óra múlva kérdeztem a biztonsági őrt hol van a mosdó, erre közölte itt nincs. rendben (vagyis dehogy van rendben), elmentem a közeli mekibe. mire visszaértem érdekes módon felgyorsult az ügyintézés, 20-25 percet voltam távol, azalatt valamilyen módon lement a 40 ember aki még előttem volt, és közölték, hogy már volt a sorszámom jöjjek holnap. némi szóváltást követően el tudtam intézni amiért odamentem. felháborító valóban a helyzet. régebben gyakran jártam oda céges ügyek intézése miatt, és volt hogy a kisgyerekes anyuka ott 50 ember között egy szabad pulton tette tisztába a babáját, a biztonsági őr meg odament hogy ezt nem szabad, persze a nő egyből mondta hogy itt ül 3 órája, van esetleg egy helyiség ahova bemehetne???
aláírást kell gyűjteni és beküldeni a minisztériumba, mert egy-egy területhez tartozó illetékes hivatal nem fog lépni, nincs rá kapacitás, pénz...stb.
vagy lehet a médiához fordulni, de ott sem fog hatni egy ember szava..:(
Ez bizony szar ügy.
Nagyon is valós problémát feszegetsz.Komoly tervezés előzi meg egy kirándulás,bevásárlás,egyéb utazás útvonalát.Komoly "gondok " adódnak ,ha nem sikerül beiktatni az útvonalba pl.egy TESCO-t,mekit.Na de étterembe,cukrászdába egy idegen városba "csak azért" bemenni?
Egyszer egy németországi városban épp a városháza előtt vált "egy " hivatali ügy sürgős" elintézése.
Egy köteg reklám szórólapot felkapva,meg egy fehér A4 -es papirt lobogtatva ,mintha ott lenne a munkahelyem,siettem a folyosó végére.
Magyarországon egy postán,egy bankban nyílvános WC?
Bátor vállalkozás lenne.
2 napon belül egy bolgár guggolósra hasonlítana.
Ha meg törvények köteleznék az üzemeltetőt csak személyzettel lenne elképzelhető a kulturált üzemeltetése,amit ugy-e ki fizetne meg?
Mindenki ,aki 2 óránál többet vár.
Bankokban biztonsági okokból nincs mosdó.
De egyszer keresztlányomat beengedték, persze csak biztonsági kísérettel : )
Kisgyerekek nem tudják órákig "tartogatni".
Egyszer volt erről szó a Naplóban, anyuka mondta a postán, hogy a kisfiának nagyon kell pisilni és senkit nem érdekelt. Nagyon szomorú a dolog, persze kisvárosban többnyire másként van.
Abszolut jogos kérdés.
Annyit tennék még hozzá, hogy én kicsi gyerekkel indulok gyakran ügyet intézni. Ő még azt a 2-3 órát sem bírja ki....
A múltkor is egyszerűen közöltem az alkalmazottal, hogy vagy beenged a gyerekkel a személyzeti wc-be, vagy lehet takarítani... persze beengedett, de ez nem megoldás.
A wc folyosójára (nem a fülkébe) pedig ugyanúgy lehet kamerát szerelni, amit figyel az őr és ki tudja szúrni a gyanus alakokat.
Osztom a véleményedet,ami úgy hiszem én is,sokunk problémája.
Sőt olyan is előfordul,hogy van WC az adott intézményben,de kulcsot kell kérni hozzá,és akkor az ember már kissé feszélyezve érzi magát.Ez sem egy jó dolog.
Az ANTSZ feladata lenne szerintem az intézmény működési engedélyének kiadásakor,hogy megkövetelje az alpvető dolgokat,így a nyilvános mosdót WC-vel.
Jó kérdés,kihez lehet fordulni? Talán ANTSZ,önkormányzat,netán magasabb eü. fórumok.
én is felháborítonak tartom!
de!
azt hallottam h pl a bankokban azért nincs (régen álítolag volt) mert a rablások kiindulo pontja lehet...
ennyit mondtak nekem is , nem értettem akkor se és most se, hogy nem lehet kiküszöbölni az ilyen problémát...
Simán le kell hugyozni a hivatal oldalát:DDDD
Az egyik férfi ismerősöm ezért 5000 Ft bírságot kapoottt...
Kérdem én??Ha nem tud ott elmenni a wc-be akkor hová vizeljen?????
Ez tényleg elég felháborító...
Kíváncsi leszek valaki tud e valami megoldást....
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?
- Te hogyan kezeled a problémát a párkapcsolatodban, önismeret a párkapcsolatban
- Megkérdezném az illetékest, hogy...
- Mit tegyek, ha nem veszik fel a területileg illetékes bölcsibe a gyerekemet és nekem vissza kell mennem dolgozni? Nagyszülők távol...
- Tanácsot szeretnék kérni! Hogy oldhatnám meg a következő problémát? :