Közalkalmazott (szociális) munkakörből, van itt aki 50-60km-ről jár be kocsival dolgozni és üzemanyag egy részét munkahelye elszámolja? (beszélgetés)
A munkakör lényegtelen. A "benzinpénz" ADHATÓ, tehát nem kötelező juttatás és független a távolságtól.
Szia
Ez munkahely függő.
Férjem míg Pestre járt, 58km, fizették neki a 9ft-ot, most csak 25km-re jár kb, havonta 20000ft-ot kap.
Itt is csak azért, mert nem tudna mivel bejárni.
Engem az érdekelne, hogy van-e vagy tud-e valaki olyat, hogy 50-60km-ről vagy több, jár be dolgozni és adják a 15Ft-ot/km (elszámolás után 9Ft)?
Érted a nagy távolság miatt keresem, h van-e erre példa.
Ez a 9Ft/km.
Tudom, hogy működik. Csak azt nem, hogy "nagyobb" táv, 50-60km esetén is megadják-e.
Azt is tudom, hogy ez munkáltatónként változhat.
Ezért egyéni tapasztalatokra lennék kíváncsi közalkalmazott (szociális) munkakörből, ha valaki saját kocsival 50-60km-t utazik a munkába vagy többet, kapja-e ezt a 9Ft/km-t (vagy a maximális adható összeget)?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Ki lehet-e nevezni valakit közalkalmazottnak a diplomás bérrel és munkakörbe úgy, hogy nincs nyelvvizsgája a diplomához?
- Felmondhatnak a munkahelyemen, ha át akartak rakni egy másik munkakörbe és nem fogadtam el?