Köszönöm (beszélgetés)
Azért van..mert ezeknek a felnőtt embereknek gyerekeik vannak.
Köszönés is hiánycikk manapság,ami durva,hogy pedagógus nem tisztel meg a köszönés viszonzásával!
Hm..
Itt is láttam már olyat, nem is ritkán, hogy "köszi a sok jelet, majd ha lesz időm, viszonzom, most nincs..."
😄
Akkor meg mi a gond?
Na ugye, hogy semmi? 😄
Láttam olyat is.
Az is milyen már... 😂
És továbbra is hiányzik a személyes "köszönöm" ugye ...
Ilyenkor kell hasonlóan az Oscar-díj átadásánál elmondott szöveget kiírni az üzenőfalára.:)
Ha már annyi ismerőst begyűjtött.
Nem kell 100 kedves ember.
Sokkal sokkal kevesebb is elég.
Az otthoniaknak irok mert hamarosan szülnek,érdeklődöm utánuk és erre se sok reakciót kapok.Sajnos a személyes kontakt a távolság miatt esélytelen!
Sok embert leépítettem fb-n már egyéb okok miatt,azt hittem az a 100 ember aki megmaradt kedvesebbek.
Nem gondolom
Szerintem léteznek igazán értékes emberi kapcsolatok.
De az internet világa felhigította a felhozatalt.
Szegény főnökömet sajnáltam múltkor, mikor születésnapja volt, összeszedett magának 5789567 "ismerőst", aztán nem győzte írni a köszönömöket, egy idő után fél is adta.
Akinek nem jutott, az gondolom megsértődött, hogy pont neki nem jutott.
Hát ilyen ez.
Az igaz, hogy kár a lelkünkre venni, de azért a figyelmességért, hogy gondoltál rá, illene köszönetet mondani. Talán úgy gondolják, hogy a like helyettesíti a "köszönöm" szót. Pedig nem.
Gondolod, hogy az emberi kapcsolatok ellaposodása van a háttérben?
Ezt én se értem
De erről beszélek.
Személyes kontaktokra torekedj inkább, és olyanokra, amik értékesek, ne csak felületesre.
....de senki?
Személyes kontaktom nincs senkivel,mert messze költöztem,itt ismerőseim nincsenek,igazából míg otthon laktam sem találkoztam senkivel..nem értem én ezt...
Hát illene, az biztos.
De lehet, hogy így akarja tudomásodra hozni, hogy nem akar veled kontaktust (mail, levélke.. stb)
Sms,mail..levélke..
Fb-n annyiból gáz,h látom odabiggyesztik h köszi ha más ir nekik,az enyémhez semmi...ez már nem érdekel..inkább a privátabb része zavar,h személyszerint neki irok mailt,sms-t és semmi..
Valószínű, hogy nem neveltetés kérdése, ha felköszöntesz valakit, és ő nem köszöni meg.
Más lehet a háttérben
Ha Facebookon történt, pláne ne vedd ennyire a lelkedre 😄
Keresd olyan emberek társaságát, akik megbecsülnek
Melyik korosztályra gondolsz? Mert én a saját és az idősebb korosztályomban nem tapasztalom. Talán a fiatalabbak még nem tanultak meg hálásak lenni. Ez nem az ő hibájuk.
Én minden nap egy fórumban leírom, hogy "KÖSZÖNÖM!". De nem csak leírom, hanem igazán gondolom is, van miért hálásnak lennem. Hogy kinek köszönhetem, nem tudom.
Sziasztok!
Miért esik nehezére embereknek kimondani/leírni a köszönöm szót?
Tényleg olyan bonyolult?
További ajánlott fórumok:
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Csak egy imát kérek.... Köszönöm :(
- Kisfiam mától ovis. Ötleteket szeretnék tőletek, amivel a holmijait meg tudom védeni a lopásoktól. Köszönöm
- Magyar vizslát szeretnék, mire hívnátok fel a figyelmemet tartásával kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is! :)