Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Köszönöm!
Igen, néha még páran benézünk.
Jó reggelt!
Örülök Gábor, hogy talán jobban vagy egy kicsit!
Köszönöm, Neked is minden jót!
Bogyóka, jó, hogy Te is benéztél! Remélhetőleg Luca megszokja az ovit is és örülök, hogy viszonylag jól vagytok!
Fokhagyma, jó, hogy Te is benézel, ahogy Lolitát is üdvözlöm, valamint Funnygirlt és LillaW1-et is.
Szia kedves Fokhagyma!
Köszönjük, mi is megvagyunk. Ugyanezt tudom elmondani, hogy változóan, de összességében jól. A bölcsis kislányom azóta már óvodás nagylány.:)
Szia! Látom ma regisztráltál, ezért nem tudom, ki vagy. Lehet, hogy valaki a régiek közül, akik ebbe a topikba szoktak írni?
Akárhogy is van, üdvözöllek, és szép napot kívánok.
Sziasztok!
Üdvözlet mindenkinek, aki erre téved! Rég jártam itt, remélem jól vagytok!
Szia!
Ez jó hír! További javulást kívánok! Remélem tényleg gyakrabban tudsz majd jönni.
Neked is minden jót!
Szia, Gábor!
Ha csak "valamelyest" is, de legalább jobban vagy. Jó volt ezt olvasni. Látod, mi hajdani beszélgető társaid itt vagyunk, és mindig várunk téged is.
Kedves Lolita!
Köszönöm szépen, azon leszek!
Remélem minden rendben Nálad!
A legjobbakat! ❤️
Kedves Arnold! Köszönöm szépen a kedves szavakat, remélem gyakrabban fogok tudni jönni,úgy èrzem jobban vagyok valamelyest.
Minden szépet s jót Neked!
Szia!
Megint jól sikerült az alkotásod.
Jó, hogy be-benézel, valaki biztos mindig lesz itt.
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, én is jobbulást kívánok nektek! Ha nagyon ritkán is, de itt leszek.
Sok boldogságot !!! 💖
Varázslat
Hagyd, hogy az élet sodorjon, mint a szél,
a szabadságot nem lehet bezárni egy kicsinyke térbe,
utat tör magának, akár a vágy,
néha fájó lépésekkel, de mindig előre halad.
Belékapaszkodhatnánk, hisz az őszi levelek táncolnak köröttünk...
...miközben az idő csodákat csempész az egyszerű pillanatokba;
mi tudjuk jól, mennyi varázslatot is rejtenek,
minden egyes érzésben és minden egyes lépésben, amit együtt teszünk,-
folyton-folyvást felcsillan fénye jövönknek, mely megáldatott,
s a szívünkben élő szeretet ragyogása sosem halványul el,
akárhány évszak kísérje utunkat.
Enyhülést kívánok!
Köszönöm, én is remélem.
Köszönöm szépen!
Érzik bizony. Várom majd, hogy az utazásról és annak eredményéről írjál a naplódban. Remélem, sikerül minden.
Köszönöm a jókívánságokat!
Kellemes hétvégét Neked (meg a többieknek is, akik ide benéznek még) és gondolom a Te ízületeid is érzik ezt a nyirkos időt, ezért enyhülést kívánok!
Gábor!
Jó, hogy jelentkeztél, még ha csak röviden is. Ha stagnálsz, az nem jó, de még mindig jobb, mintha romlana az állapotod. Tudom, gyenge vigasz.
Antonov!
Követem a naplódban írt eseményeket. Remélem, sikerül az utazás, és nagyon drukkolok neked.
Szia Gábor (és akik még benéznek)!
Épp' ma futott át az agyamon, hogy mi lehet Veled, mert nagyon csendben voltál. Örülök, hogy megvagy, bár az nem jó, hogy benneragadtál egy adott állapotban. Jobbulást!
Sziasztok! Remélem mindenki jól van, aki itt volt ezen a fórumon valaha. Amint látjátok, rám ez nem mondható el, különben írtam volna korábban. Bocsássatok meg, nem leléptem, csak stagnálok egy állapotban! Nagy ölelés mindenkinek!!!
Gábor
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!