Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm (tudásbázis)
Szia! Hááát én annó az Unk dokihoz jártam még a Királyhágóra, de nekem nem jött be, főleg az után, mikor húzta a száját, hogy mééér akarok évente rákszűrést....elég maradi egy ürge. Viszont a Kiss Attilához kezdtem járni terhesen ő egy tündér! De tényleg mindenki imádja, azért járnak sokan hozzá. Sajnos én nem tudtam nála szülni, mert már nem fértem be hozzá (egy adott hónapra csak 5-6 kismamát vállal), de akihez irányított abban sem csalódtam, bár ő a régi MÁV-ban rendel. Ha érdekel Dr. Szigeti Katalin. Fiatal és nagyon-nagyon kedves. Ha mégegyszer szülök csak és kizárólag nála! Igaz még rezidens, de nagyon profi, adtam is munkát neki végig a terhességemkor és a szülésem sem volt egyszerű, de az életemet bíznám rá!
Egyébként ellátnak az élettársi kártyával az ÁEK minden telephelyén, de szerintem kérj a volt munkahelyedtől igazolást, mert nekem is beregisztrálták az igazolványomat mind a két helyen. Sose lehet tudni mikor akadsz egy kötekedő elé. Nekem volt hozzá szerencsém a MÁV-ban a rendelőrészében, mikor az orra elé dugtam az igazolványom akkor meg csak csodálkozott. Valszeg "sínbohóc" volt régen az illető.
háát, kb havonta tud időpontot adni..
Hát a rendelések a Honvéd korházban vannak.. nem tudom, hogy körúton-e... :D
Szia!
Dr. Kiss Attila! Annyi a gond, hogy kb. 2 hónapot kell várni, mert annyian vannak!
én dr.Unk Péterhez járok..
Tőle kérdezgetni kell, ha minden oké, akkor nem nagyon mondd semmit :D Viszont tök óvatos, és kedves is!
További ajánlott fórumok:
- Miskolc környékiek! Ismer valaki jó nőgyógyászt a miskolci megyei kórházban?
- Szent István Kórházban szülész nögyogyászt keresek!
- A Szent István kórházban keresek nőgyógyászt, leginkább nőt. Tudnátok ajánlani?
- Péterfy Sándor utcai Kórházban ajánlanátok jó nőgyógyászt?
- SZTK-ba járok nőgyógyászhoz, de az orvos egy távolabbi kórházban dolgozik, ebben az esetben ott kell szülnöm?
- A Honvéd kórházban pl. bőrgyógyászat, fogászat, nőgyógyászat szakrendeléseket bárki igénybe vehet vagy csak akinek köze van a honvédséghez?