Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka (tudásbázis)
Szia!
Nekem Whirpool van, nekem bevált.
Ezért javasoltam a sorrendet a vásárlás előkészítésénél.
Űrtartalom,funkció,fogyasztás,automatika ,külső méretek,ajtó megfordíthatóság,szín igény,belső elrendezés,mennyi jut rá,és csak most jön a márka.
Egyébként a Zanussi márkájú háztartási gépeink sem mondtak csődöt.
Ami még eszembe jutott, hogy számomra az volt a meglepő, hogy mi alulfagyasztós kombikat néztünk. A fenti hűtő része szinte mindegyik darabnak alig kombinálható (gondolok itt a polcokra). Tehát egy magas fazék nem fér be, csak ha kiveszel egy polcot, vagy abba az egy-két szabad sínbe teszed amit véletlenül belekalkuláltak. Viszont ebben az esetben két polc közt olyan kis hely lesz, hogy max teavajat tudsz bedugdosgatni a résbe :DDD
A Gorenjénk végre olyan, ahol a polcokat sok helyre át tudod tenni.
Jahh :)))
Hát mindegyik típusnál bele lehet szaladni hibás darabba, vagy hibás szériába. A felsorolt márkák mind jók.
Az A+ vagy A++ energiaosztályosak drágábbak, évek alatt hozzák vissza az árkülönbözetet, de aki megteheti ilyet válasszon.
Szegény sicoka!
Most már egyre jobban tudja melyik a nyerő ,a tuti hűtőmárka.))
Kérdés:csak hűtő vagy kombinált hűtő?
1.,Ha kombit akarsz, akkor 2 kompresszorost.
2.,Az energia fogyasztás miatt legalább A+ de ha találsz A++ -sot még jobb.
3.,Az évi fogyasztása ne legyen nagyobb 300 Kwh-nál (kombinál)
4.,Ezek után jöhet az ár kérdés,mennyit szánsz rá.A bosch ról kapásból lebeszélnélek ,drágák és a szervíz is drága.
5.,Az extra szolgáltatásokat is meg kell fizetni( digitális programozás,beépített kütyük stb)
Összefoglalva: a céljaidnak,pénztárcádnak megfelelőt kell megkeresni aztán kiderül melyik gyártó az amelyik csinál olyant.
Most LG-t vettünk, eddig nagyon elégedett vagyok vele, igaz még csak egy hónapos.
Előtte Indesit volt, párszor megjárta a szervízt :(
Nekünk Electrolux van.Szeretjük.
Csak hűtőt szeretnél?Mert nekünk fagyasztó rész van alul, felül pedig a hűtő.Sok helyen fordítva van, pedig a fagyóba sokkal kevesebbszer nyúlunk.
Erre érdemes figyelni, és akkor nem kell hajolgatni a hűtőhöz.
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...
- Teljesen tanácstalan vagyok
- Teljesen tanácstalan vagyok! Mit tegyek?
- Ti mit tennétek a helyemben?Annyira tanácstalan vagyok..