Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm (beszélgetős fórum)
Nagyon sajnálom! :(
Szorítok, így ismeretlenül is tudom, hogy nagyon jó anya leszel, mert sikerülni fog!!! Remélem legkésőbb jövőhónapba gratulálhatok neked. Amúgy tudod mi is a 3. babát tervezzük és is negatívat teszteltem. Ne csüggedj jön majd a kismanó. :)
Szia! Szorítok nagyon. Mi is a 3. babót tervezzük...
Remélem sikerül.
Megírod sikerült e?
Sziasztok!
Nekem alhasi görcsök voltak màr a menstruaciò elõtti hèten ès a mell fàjdalom pedig enyhèn jelentkezett.
Iszonyatosan fel vagyok puffadva.
Sziasztok!
Tegnap bementünk a kórházba,6 hetes terhes vagyok, pár napja pecsèteltem ma vèreztem.
Nagyon fèltem.
Egy kör alakú vèrzès volt a tisztasági betèten, mint egy gesztenye.De nem fájt semmim.
De nagyon izgulok félek még mindig.
Azt mondták minden rendben,van szívhang,csak petezsák alatt egy 13mm magas ès 4mm szèles kis vèrzès ami fel van buborèkosodva az ürül.
Fekvès fekvès nem kellhetek fel.
Milyen más tüneteid voltak még?
Szívem,lelkem mélyén én is érzem, hogy ez más...
Nekem is kevés volt és rövid időre. Nem is mertem semmit tulajdonítani a dolognak, gondoltam azért van ez (is), mert meg fog jönni.
Csalóka. Bár én nagyon nagyon éreztem, hogy ez "más" :)
További ajánlott fórumok:
- Kisbaba és macska egy lakásban. Tapasztalatokat várok a témával kapcsolatban.
- Magyar vizslát szeretnék, mire hívnátok fel a figyelmemet tartásával kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is! :)
- A megszakadt kapcsolatokból úgy lehet leggyorsabban meggyógyulni, ha együttműködünk a Szent Szellemmel? Véleményeket várok...
- Tapasztalatokat várok Mosó-Szárítógéppel kapcsolatban.
- Anyajegy lefagyasztásával kapcsolatos tapasztalatokat várok.
- Tapasztalatokat várok BEKO, CANDY vagy AMICA márkájú hűtőszekrényekkel kapcsolatban!