Anyajegy lefagyasztásával kapcsolatos tapasztalatokat várok. (beszélgetős fórum)
Köszi!Mirtill krémmel kenegetem és már egész szép.
Nem tudom a felszíne mennyire lesz sima,most még kissé duzzadt,rücskös.
Letelt az egy hét,ma kellett visszamennem.Kicsit összeszáradt az anyajegyem,de nem pottyant le.Ráfújt megint a jéggel és kikaparta kanállal,legalább 6-8-szor.Hááááááááát,nem egy leányálom.Holnap leszedhetem róla a kötést és hintőporozni kell.Napra nem mehetek,csak ha begyógyult,pedig olyan fehér vagyok,mint a fal:(
Jó tanács:csak őszre tervezzetek ilyen műveleteket/bár én sem terveztem,csak úgy jött/
Nem tudom nálatok, hogy van, de Nyíregyházán a bőrgyógyászatra időpont nélkül lehet menni. Nekem kb. 1,5 hónapja egy szemölcsöt vettek le a nózim mellől:) Reggel odaállítottam és le is kapták:)
Magánklinikán is csinálják, az árban kicsit húzós:), de az anyajeggyel, pláne ha ilyen tünetek is vannak, akkor ne várj sokat! Éppen tegnap mondta a keresztfiam, hogy BP-en 2 anyajegyet magánklinikán 35eFt-ért szednek le.
igen mert a melltartó merevítője mindig dörzsöli
na majd kiderül mi van
jó éjt puszi
Ha vérzik és a szine megváltozott, azonnal! nézesd meg. Ilyen esetben a szakrendelőben is fogadniuk kell soron kívűl. Nálunk ez biztosan így van, én a múltkor időpontra mentem és pont volt ilyen páciens, aki csak úgy "beesett".
Várnia kellett, de megnézték. Még aznap küldték is fotózásra, sebészetre, laborba... Nem játék az ilyesmi!
Én 1 hónapra kaptam az időpontot és csak átvizsgáltatni szerettem volna az anyajegyeimet.
De megnézte és azt mondta,ezt lefagyasztja,mert nőtt.Kb 5 éves a pötty,most olyan sárgaborsó nagyságú.Nem fájt,nem vérzett,nem csúnya ,csak nőtt.
A fagyasztás kb. fél perc volt,kicsit fájt,csípett,égett vagyis inkább fagyott:)
igen
szakrendelésre 3 hónapba telik bejutni:(
magánrendelésen neh hiszem, hogy ilyet tudnak csinálni
vagy igen?
vérzik és a teteje fekete lett
bocsi ha kicsit guszti:(
Szióka!
Ha vérzik néha, akkor mielőbb nézesd meg bőrgyógyásszal!
szerintem leveszik
kérdezd meg
de a szemölcsöt is fagyasztani szokták
szerintem le fog száradni szépen és leesik
nekem pint mell alatt van és sokszor vérzik
remélem nincs semmi baj vele
fájt a fagyasztás?
honnan kellett levenni?
További ajánlott fórumok:
- Kisbaba és macska egy lakásban. Tapasztalatokat várok a témával kapcsolatban.
- A megszakadt kapcsolatokból úgy lehet leggyorsabban meggyógyulni, ha együttműködünk a Szent Szellemmel? Véleményeket várok...
- Tapasztalatokat várok Mosó-Szárítógéppel kapcsolatban.
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Mik a tapasztalatok az arcon lévő anyajegyek leszedésével kapcsolatban?
- Valakinek már volt tapasztalata a lézeres anyajegy eltávolítással kapcsolatban? Mit tudtok róla?