Valakinek már volt tapasztalata a lézeres anyajegy eltávolítással kapcsolatban? Mit tudtok róla? (beszélgetős fórum)
Szia!
Csak az a baj, hogy a páromnak rengeteg anyajegye van kb.40-50 a kisebbekkel együtt vagy még több. Azokból amelyek nagyobbak-kiemelkedőbbek vagy zavaró helyen vannak kb.10db van. Ezért is lenne jobb ez a módszer. A páromat nagyon nehéz meggyőzni már 2-3éve sikertelenül próbálkozom pedig csak arra kértem, hogy nézesse meg őket egy szakemberrel és most, hogy adódott ez a lehetőség nagyon megörültem de félek, hogy nem minden fog úgy történni, ahogy azt én szeretném. És a párom is nagyon megörült hogy végre megszabadulhat az anyajegyektől és sok év után most vallotta be, hogy szégyenli az anyajegyeit erről nekem fogalmam sem volt. Már annyira várja sokkal jobban, mint én.
De ahogy azt már irtam a doki először megvizsgálja az anyajegyeket és amelyik szerinte veszélyes lehet azt nem szedi le lézerrel hanem kivágja. Persze ő is csak egy ember ő is tévedhet éppen ezért aggódom.
Nekem már több anyajegyet távolítottak el műtétileg. Sajnos az egyik rosszindulatú volt.
A doki nem ajánlotta a lézerest, mert azt szétroncsolja a lézer és nem tudják elküldeni szövettanra.
Szia!
Azért nem jó ötlet lézeresen eltávolítattni az anyajegyeket,mert így nem tudnak szövettani vizsgálatot végezni.,ha esetleg van vmi elváltozás,eltérés vmelyik anyajeggyel nem derül ki.
Inkább a sebészeti eljárást válasszátok,még akkor is ha ez esetleg kellemetlenebb is mint a lézeres.
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?
- Tapasztalatok vastagbél eltávolítással kapcsolatban
- Hajfesték eltávolítással kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata elektromos hurokkal történő méhszájseb eltávolításával kapcsolatban (LEEPműtét)?
- Lézeres anyajegy eltávolítás