Tapasztalatok vastagbél eltávolítással kapcsolatban (tudásbázis kérdés)
6. 6c71c387cc
2012. aug. 3. 14:00
Nekem is volt vastagbél roszindulatu daganatom.javasoltát a "kemó"- ot (elnézést ha roszul irtam)szerencsére hatott és az eredményeim negativak lettek.De a "kemó" kezelés fél évig tartott és nagy megviselt.
5. drnéni
2008. nov. 3. 13:32
Á, köszönöm!
4. d88030a7e1
2008. nov. 3. 12:22
Berakom a linket. Nem tudom,hogy lehet-e, de legfeljebb kiveszik.
3. d88030a7e1
2008. nov. 3. 12:21
Szia!
Én a férjem miatt olvasgattam utána. Neki chron betegsége van.
Van az indexen egy fórum, ahol sokan átestek már ezen a műtéten. Úgy olvastam, hogy a legtöbbjük tejes életet él.
2. drnéni
2008. nov. 3. 12:18
Anyósomnak 2 hónappal ezelőtt eltávolították szinte a teljes vastagbelét egy funkcionális betegség miatt. Holnap lesz a bélújraegyesító műtétje, eddig sztómája volt. Magam is orvos vagyok, de egyetemi tanulmányim alapján nem sokat tudok arról, hogy milyen élet vár rá, a sebész kollégából meg harapófogóval se lehet érdemi információt kihúzni, azt mondja, mindenkinél más. Megköszönném, ha leírnátok saját vagy családtaggal, ismerőssel kapcsolatos tapasztalataitokat. Az anyósom 47 éves (eddig) dolgozó nő, jó lenne, ha tudmám valamivel bíztatni.
1. drnéni
2008. nov. 3. 12:14
Tapasztalatok vastagbél eltávolítással kapcsolatban
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata a vastagbél átmosással kapcsolatban?
- Valakinek már volt tapasztalata a lézeres anyajegy eltávolítással kapcsolatban? Mit tudtok róla?
- Hajfesték eltávolítással kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata elektromos hurokkal történő méhszájseb eltávolításával kapcsolatban (LEEPműtét)?
- Van valakinek tapasztalata a Kútvölgyiben végzett endoszkópos vastagbél daganat eltávolításról?