Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Van valakinek tapasztalata a vastagbél átmosással kapcsolatban? fórum

Van valakinek tapasztalata a vastagbél átmosással kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)

2019. jan. 15. 21:32
Ajjaj, hogy van. Szoktam privátban csinálni (csak hölgyeknek) ha megoldható a kezelés az időpont és távolság végett.
2012. dec. 18. 11:02

Szerintem a szervezetünk minden nap "méregtelenít", amikor a fajanszba ürítünk. Teljesen felesleges mindenféle "átmosás" és kúra, csak a pénztárcánk fogy tőle....

Persze ehhez fontos a rostdús ételek, gyümölcsök fogyasztása és megfelelő mennyiségű napi mozgás.

Ilyen egyszerű....

A természet mindent megold, csak megfelelően kell táplálkozni.

14. c20c593f1c (válaszként erre: 13. - Welker Melinda)
2008. szept. 17. 18:56

Gondolom olyan sűrűre főzted, vagy annyit ittál belőle.

Én talán félévente szoktam, de közel sem éreztem még az általad leírottakat.

2008. szept. 17. 15:32

köszönöm a tanácsokat.

Nem tudtam, hogy a szennalevél egyenlő az anyalevél teával, azt sajnos régebben próbáltam (szennát) hát csajok azt hittem a fürdőből visz el a mentő ha élt még valaki bélcsavarodást...Olyan hasmenésem volt hogy az arcomról folyt az izzadság.

12. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 10. - Welker Melinda)
2008. szept. 17. 14:29

Én a helyedben nem innék folyamatosan hashajtó teákat, mert annak beláthatatlan következményei lesznek. Annál már az is jobb, ha zabkorpát, vagy búzakorpát, darált lenmagot eszel mindennap és nagyon sok vizet iszol. Esetleg utifűmaghéjat.

A hashajtó teák akkut probléma megoldására nagyon jók, de az alapos béltisztitáshoz nem, a bélfodrokból nem fogják kipucolni a lerakódott, megkövesedett fekáliát.

11. c20c593f1c (válaszként erre: 10. - Welker Melinda)
2008. szept. 17. 13:36

A tudomány a szennalevelet és szennatermést minden olyan megbetegedésben ajánlja, amelynél a lágy széklettel történő könnyű székletürítés a kívánatos, tehát végbélrepedésnél, Haemorrhoidoknál és a végbélen végzett műtéti beavatkozások után; röntgenvizsgálatok előtt a belek tisztítására, valamint a hasüregben végzett műtétek előtt és után.

Ez az anyalevél. Így kérd. Nem javaslom a filterest, inkább a zacskóst vedd meg!

2008. szept. 17. 10:47

Sziasztok.

Én is néztem már a colon cleanse-t, de baromi drága nem tudom megfizetni. Arra gondoltam jól megnézem mik a fő összetevői hátha külön-külön lehet őket kapni.

Jól olvasom hogy anyalevél tea? Még nem hallottam róla sosem, de megpróbálom.

9. c20c593f1c (válaszként erre: 6. - Zebracsikó)
2008. szept. 17. 08:07

"mert nagyon érzik a hasznát"

Kíváncsi lennék, hogy ez miben jelentkezik, mert, hogy őszinte legyek, el sem tudom képzelni.

8. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 6. - Zebracsikó)
2008. szept. 16. 22:55

Ez az a pszillyum (garantáltan nem igy irják :), tartalmú dolog, ugye? Most nézegetem én is, a colonixet, de 22.000 ft körül van egy havi adag és három hónapos a kúra. ez még nem is lenne baj, de elég vegyes tapasztalatokat olvasok róla. sokan állitják, hogy egyáltalán nem történt semmi.

A második helyen eddig a colon cleanse áll, mesélnél a tapasztalataidról? Mióta szeded?

köszönöm!

2008. szept. 16. 22:20
a hashajtó teák csak a felszíni bélsarat lazítják-oldják fel, ráadásul sok ásványi anyagot hajtanak ki a szervezetből.
2008. szept. 16. 22:19

van egy ismerős házaspár, akik kb.2évente mennek erre a vastagbél-átmosásra, mert nagyon érzik a hasznát. Azt mesélték, hogy nem fájdalmas, csak kellemetlen.

A lerakódott régi bélsarat ki lehet "robbantani" a Colon Cleanse nevű termékkel, 3 hónap kúraszerű alkalmazás, nekem nagyon bevált. Tulajdonképpen 3 dolog van a csomagban, a Kleri-tea esténként kell inni, finom ízű. A rost-por, reggel narancslébe keverve felhörpinteni, és egy kapszula, amit szintén reggel kell bevenni. Nem olcsó, de hatékony otthoni módszer.

5. c20c593f1c (válaszként erre: 3. - Welker Melinda)
2008. szept. 16. 22:09

Szerintem vegyél a patikában anyalevél teát. Főzz magadnak egy jó erőset. Pl. 1-2 evőkanálnyit forrázz le 2 dl vízzel. Hagyd jó sokáig ázni. Napközben igyál sok folyadékot. Ki ne lépj a lakásból!

Garantáltan kitisztulsz.

2008. szept. 16. 21:57
Én bevallom nagyon kipróbálnám, mert székrekedéses vagyok és állandóan puffad a gyomrom.
2008. szept. 16. 21:56
Az érdekelne legfőképpen, hogy bizonyára már sokan hallottatok arról, hogy a felnőtt belekben akár 10 kg bélsár is lerakódhat. És most egy pár napja egyre több helyen olvastam egy bizonyos vastagbél átmosással kapcsolatosan, ez érdekelne, hogy mik a tapasztalatok. Nem tudom pontosan mi lehet ez csak annyira emlékszem, hogy a végbélbe beraknak egy vékony csövet (mint a beöntésnél) és változó hőmérsékletű vízzel átmossák a beleket. Állítólag nem fáj.
2008. szept. 16. 21:54
Igen, van. Mi érdekelne ezzel kapcsolatban?
2008. szept. 16. 21:53
Van valakinek tapasztalata a vastagbél átmosással kapcsolatban?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook