Köszönet Hoxanak! (beszélgetés)
Szia Hoxa, sziasztok hoxázók!
Tetszik a honlap ünnepi fejléce, és külön öröm számomra, hogy tökéletes helyesírással szerepel rajta a jókívánság!
Köszönet érte Hoxának.
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Szia Hoxa!
Köszönöm amit teszel azért, hogy még jobb legyen itt. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, ha valamiért nem tudok benézni, nagyon hiányzik!
Kívánok további erőt, egészséget, tevékeny napokat, sok-sok közös élményt a gyerkőcökkel:)
Szia Hoxa!
Igen...mióta terhes lettem nagyjából minden nap itt vagyok én is (csak mostmár más néven)! Reggel úgy indul a napom, hogy kapcsolom be a gépet és idejövök...Egész nap nézegetem az oldalt. Aktívan fórumozok is...nekem nagyon tetszik és sokszor segített már! Köszönjük és jó egészséget az egész családodnak!
Kedves Hoxa.
Köszönöm az elmult egy évet.Jó itt.Minden nap örömmel jövök.Igaz nem vagyok aktív a fórumokban,de ez azért van mert az életkorom miatt más a véleményem sok-sok esetben.
Engem meggyógyít ez a hely.
Nem voltam beteg egy percet sem.
Kezdjük a következő évet!
Együtt ugyan itt!
Kívánok a munkátokhoz jó egészséget!
Üdvözlettel:Márti
Kedves Hoxa & Speedz!
Itt is megköszönöm a segítségeteket!
Üdv: Dony
Kedves Hoxa! Soha nem gondoltam volna,hogy ennyire kötődöm egy portálhoz.
Szolgáltatót váltottam: két-három nap kiesés lett volna.Sírva könyörögtem,hogy azonal állítsák át mert én nem bírom ki.Alig tudott az ügyintéző megvígasztalni,hogy meglesz.Átáltak a kábelre 05.29-én! Egy nap hiányzásom nincs amióta ide jöttem.Imádok itt lenni!!!!
Nekem a lányom ajánlotta ezt az oldalt, és itt ragadtam, sőt , ha mondhatom hoxa függő lettem!Már olyan barátot is találtam akivel személyesen is találkoztunk, és szervezzük a következőt, de már többünk részvételével!
Szeretem a játékokat is, sőt olyan sütiket is készítettem, amiknek a receptjeit itt találtam!
Szóval, köszönet érte, és további jó munkát kívánok!Üdv: Inci
Mióta rátaláltam erre az oldalra, szinte máshova nem is kattintok, teljesen függő lettem. Érdekes, hisz itt annyi mindent megtalálok, ötleteket kapok, ismeretlen emberekkel "barátkozom". Figyelünk egymásra a rohanó világban itt a neten :-)
Köszönöm Hoxa, hogy megpihenhetek az oldaladon és kikapcsolódhatok.
Kedves Hoxa. Pár napja találtam rád :) teljesen véletlenül. De hálás vagyok érte. Sok a jó téma, nem is tudom Én mit kérdezzek. Még nem tudok sok mindent, így inkább csak keresgélek, de így is jó.
Jó megosztani másokkal a véleményem és jó új véleményeket hallgatni, segítség is jött már, pedig nem is írtam, csak olvastam a sorokat.
Köszönöm, hogy vagy nekem, és ajánlom bárkinek.
En azt koszonom meg Neked,hogy Vagy!
Nelkuled szegenyebb lennek lelkileg,itt talaltam olyan embereket,akiket latatlanul is megszerettem,es mellettem allnak,joban-rosszban. Koszonom Neked!
Köszönöm Hoxa,hogy kitörölted az ide nem való személyt(tudod kiről van szó).Sokaknak okoztál vele örömet!:)
Szép Estét! :)
Nekem ez a nyugalom szigete.Megijedtem az akasztófa játék változásától.Ildikó segítségével rájöttem,hogy így egyszerűbb.Itt mindíg segítőkész emberekkel találkozom.
Köszönet érte.
Bár még csak pár hete vagyok itt,de imádom a Hoxát!
Nagyon jó időtöltés és szórakozás!
Köszönet azoknak akik kitalálták!
Ilyent ugyan nem illik írni,-- főleg nem a szeretet ünnepén,-- de ha nem lenne a Hoxa, már én se lennék.
Rengeteg barátot és biztatást kaptam innen, erről a fórumról, amit ezúton is szeretnék hálás szívvel megköszönni "szülőanyánknak" Hoxának és persze Speed-z nek is, hisz Általatok jöhetett létre mindez.
( Ádám mellé is kellett egy Éva hajdanán...:))))
Kedves Hoxa ,Speedz !
Békés Karácsonyt Kívánok!!
Mindent köszönök neked Hoxa!
Ma egy éve,hogy regisztráltam az oldaladon és nagyon jól érzem magam mindig nálad.
Köszönök mindent!
További ajánlott fórumok:
- Kinek mondanál köszönetet az életben elért eredményeidért
- Te mit adnál a gyerekorvosnak karácsonyra köszönetképpen ajándékba?
- Dicséret, köszönet
- Mit vagy mennyit lehet adni egy tisztességes dokinak köszönetképpen?
- NYIVÁNOS KÖSZÖNET, hogy vannak még emberek egy embertelen világban
- Vendégségbe megyek 2 napra osztálytársamékhoz (szülőkkel lakik). Mit vihetnék köszönetképpen?