Te mit adnál a gyerekorvosnak karácsonyra köszönetképpen ajándékba? (beszélgetős fórum)
Én vennék egy karácsonyi képeslapot amin van harang, vagy gömb. Valamelyik formára kivágnám a gyermekem arcát és azt adnám neki egy ajándéknak, benne megköszönve at egész évi munkáját.
Tárgyat biztos nem vennék, ha nem voltam még a lakásán, mert lehet nem is tetszene neki, egy lommal több, esetleg nem is illene a lakás összképébe. Ital kizárt akinek van orvos ismerőse tudja, Dunát lehet rekeszteni vele, majdnem mindenki azt visz:( Tehát én maradnék a fotóval ellátott képeslapnál és egy ajándékutalványnál, abból azt venne amit akar.
Sok sikert a válogatáshoz! :)
Majd számolj be róla, mit törpöltél ki.
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
Az biztos, hogy közös ajándékot nem veszek kettejüknek, mármint a dokinak és az asszisztensnek. Volt ilyen ötlet is, hogy egy ajándékkosár kettejüknek. Én irodában dolgoztam, és olyan kellemetlen volt mikor az ügyfél hozta a közös kosarat a főnökömnek és nekem. Ráadásul volt olyan, hogy a közösbe kapott ajándékot egy szó nélkül hazavitte a főnököm. Na mindegy. Ez nem idetartozik.
Alkoholt biztos nem veszek, mert ez rizikós. Vagy iszik, vagy nem.
Úgy látom a süti a nyerő. Tavaly azt vittem és tényleg örült neki. Azért gondoltam volna idén mást, hogy ne mindig sütit kapjon, de lehet mégis ennél maradok.
Boldog karit mindenkinek!
..egyetértek veled :))én is erre szavazok,egy finom házi süti - mindennél többet ér - akár egy mézes - ezt is írták már -, akár linzike, stb.
Én nőnek sosem vennék bort, ettől többre becsülök egy szép gyertyát,mécsest stb.
De szerintem már meg van a saját elképzelésed is :))), hogy mit fogsz venni...
Nálunk is pont aktuális a dolog..
Én is az ajándékkosárra szavazok,attól függ milyen értékre gondolsz.
Benne kávé,tea,bonbon,ilyesmi,úgyis együtt fogyasztják el az aszisztenssel szerintem.
Mi is azt veszünk és készitettem mellé egy fényképes diszpárnácskát,rajta a gyerekeim fényképével:)
Mindjárt berakam az alkotós naplómba.
Ha elfogadsz egy tanácsot az érem másik oldaláról...
(Apukám gyermekorvos.)
Szóval HÁZISÜTI!!! Szépen becsomagolva.
Mindig annak örülünk a legjobban. Mivel a szüleim nem nagyon isznak alkoholt, ezért a borokat, röviditalokat mindig csak rugdostuk a pincében... Aztán egyszer az egyik betegünk megtudta, hogy Anyukám szereti a Martinit. Na onnantól azt kaptunk, az mondjuk jólesett, hogy odafigyeltek. Ha esetleg tudod konkrétan, hogy mit szeret, azt lehet venni, de csak úgy egy üveg bort felesleges.
Bocs, most látom, hogy nem férfi, hanem nő..
Akkor én minőségi teát (akár több ízűt) vennék neki!!! Így télen mindenki szeret teát inni.
Vagy léteznek már olyan kis üzletek, ahol csak csokoládét lehet vásárolni, ott is érdemes lenne körbenézni.
Én se utalványt se pénzt nem szoktam ilyenkor adni, annak is meg van (sajnos) a maga ideje, amikor betegek a gyerekek..
Én még mindig a minőségi vörösborra szavazok, persze, ha férfi az orvos.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Szerintetek sértő lehet, hogy egy vak ember karácsony előtt egy üveg bort és egy kis népies fa gyertyatartót kap ajándékba?