Körhíd... Miért érzem ezt? (beszélgetés)
Nem kell hozzá szólni ha nem tetszik hogy kiirtam. Amúgy ott más a kérdés de nem számít.
Mindenki magából indul ki, menjél másik fórumra ne rontsd itt a levegőt
Ezt majd mond el a dokinak. Lehet, hogy magas a harapás és csiszolni kell egy kicsit belőle, vagy az is lehet, hogy az egyik oldalon nem úgy ragadt meg az ideiglenessel, ahogy a másikon és ezért feszül vagy nem, vagy az egyik oldalon jobban rálóg az ínyedre a másikon meg nem, stb.
Ha elmondod a dokinak, hogy mit érzel, akkor ő fogja tudni, hogy mi a probléma, mi sajnos nem hiszem....
Akkor írj még ki hétfőig minden nap 6 fórumot erről.
Szívesen. Bunkó.
Azért mert hetente 1x rendel így hogy menjek vissza előbb??
Köszi semmi okosat sem mondtál.
Nekem hátul van 3 db-os műfogam, és a felrakás után nekem is fájtak a fogaim 2 hónapig, aztán megszűnt. Orvoshoz nem tudtam menni, mert nem volt időm.
Gondolom, amíg a ragasztó nem köt meg tejesen, vagy nem szokjuk meg, addig érzékeny lehet a fogunk.
A korona alatti fog azért fájhat, mert nem minden fogat gyökérkezelnek. Nekem is 2 db teljesen egészséges fogam lett lecsiszolva...
Minden felrakás más és más. Nem lehet 2x ugyanúgy felrakni.
A tiéd most nem jól van, ha fáj.
Hogy lehet érzékeny a híd alatt a fog? Ezt sem értem.
Miért nem mentél vissza az orvoshoz?
Én másnap visszamentem, megcsiszolta, és nem fájt többet egy másodpercet sem.
Alatta a fog meg soha egyáltalán.
Sziasztok.
Megint a felső 13 fogbol álló körhíd téma 😁
Ha eszek jobb oldalt baloldalon feszül az egész mintha le akarna szakadni, ugyanez történik ha a másik oldalt eszek.
Tudom egyben van a 13 fog de ez elmúlik vagy nem lesz ha fixen beragasztja a doki?
Érzékeny még a megmaradt fogaim a korona híd alatt de sokkal jobb ez viszont nagyon rossz.
Jobb lesz? Vagy mindig ilyen?
Hétfőn megkerdezem a dokit de addig is jó lenne tudni mire készüljek.
Köszi