Konyapult fölé keresek csempét? Ti eltudnátok ezt képzelni konyába? (beszélgetés)
Tyűha!Nekem ez nem tetszik.
De nem vagyunk egyoformák.Ha neked ez tetszik,akkor hajrá.:-)
Jaja,az lesz majd valamikor!:)))
A bánatom az,hogy a konyha fel lett újítva,konyha szekrény csempe ,járolap ,miegyéb......de bűn ronda.
Tölgy mintázatú konyhaszekrény,a nagy alakú csempe bordós-barnás,ráadásul MÁRVÁNYOS beütéssel???:DD
Egyszerűen ez a jó ízlés ellen való bűncselekmény!!:)))
én valamiért nem tudom megnyitni, de én is nemrég vásároltam konyhacsempét a praktikerben
Én is mozaikhatásút kerestem, valamivel 2000 alatt volt az ára. Sok kis apróból tevődik össze, de maga a csempe nagy. Én pirosassárga árnyalatot választottam. Fehér fugával lett rakva.
Nagyon szeretem, nem bántam meg, nekem nagyon tetszik. Én tvben, újságban is láttam ilyet.
Nekem nagyon tetszik a mozaikos csempe a konyhába is,de ez a lap nekem zavarja a szemem.Olyan ,mint egy amatőr összegányolt mozaik,túl dramatizálva a szintkülönbségeket.Ami szép egy kézi munkánál,de zavaró sorozatgyártásban ,mert folyton ugyanúgy ismétlődik a hiba.
Ráadásul a konyhába szerintem nem ez a nagy méretű lap való a szekrények közé,hanem a 10X10 es,vagy 15X 15 -ös.Szóval ha a helyedben lennék én ezek között válogatnék:)
További ajánlott fórumok:
- El tudnád képzelni egyedül (pár nélkül) az életed?
- El tudsz -e képzelni olyan élethelyzetet, amikor már lehet nem szeretnéd folytatni az életet?
- El tudod képzelni (ezt természetesen a hölgyektől kérdezem), hogy egy hosszú hajú pasi legyen a párod?
- El tudnátok képzelni egy enyhén mozgáskorlátozottal egy kapcsolatot?
- Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?
- Mi volt annak a dalnak a címe, amiben az volt, hogy "oly nehéz most jónak lenni, el se tudnád képzelni"?