Mi volt annak a dalnak a címe, amiben az volt, hogy "oly nehéz most jónak lenni, el se tudnád képzelni"? (tudásbázis)
Edes istenem...asszem nem nekem van rossz napom....de nem vitatkozom ITT es Most...Veled/Veletek...AGY dolgokrol.
Szep estet!
szerintem ez a Legyetek jók, ha tudtok...nem?! Vagy igen?
LOL
nem baj, engem nem zavar, ez nem az én problémám:))
biztos rossz napja volt csak...
nem egészen éreztem ezt a kérdésében... de úgy legyen, biztos azzal volt a baj. Bár seholnincs nagyokosozás benne...
Stílus és stílus között agy a külöbség
aha, nagy is vagyok, meg okos is:))
mióta beírtam ezt, már csak azóta jött újabb két helyes megoldás:))) és még hol van itt a topik vége... :))
neked is további vidám fórumozást kívánok!
Napóleon Boulevard: Legyetek jók, ha tudtok...
www.youtube.com/watch?v=4xFuYrFkOP4&feature=related
A két sor folyamatos, szóköz nélkül, egér-jobbkatt. másolás, majd belkatt.: beillesztés a fejlécre...
Vagy beírod, hogy www.youtube.com, majd beírod ott a search-hoz, hogy mit keresel, és megtalálod, bár oda címet kell írni...
Napoleon Boulevard: Legyetek jók, ha tudtok
(a többi nem számít)
További ajánlott fórumok:
- El tudnád képzelni egyedül (pár nélkül) az életed?
- El tudsz -e képzelni olyan élethelyzetet, amikor már lehet nem szeretnéd folytatni az életet?
- El tudod képzelni (ezt természetesen a hölgyektől kérdezem), hogy egy hosszú hajú pasi legyen a párod?
- El tudnátok képzelni egy enyhén mozgáskorlátozottal egy kapcsolatot?
- Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?
- Nem ugrik be mi a címe annak a dalnak amiben az van, hogy: és még Bambi is kapható. Nem tudja valaki?