Könnyű pogácsa recept (beszélgetés)
4. martin3 (válaszként erre: 2. - Pen80)
2010. nov. 3. 21:14
mi is ezt sütjük...vagy a krumplis pogit...legjobb, ha krumpilpüré az alapja..isteni..mindkettő..
anyukám sem tud pogácsát sütni, csupán azért, mert panaszkodik, hogy lapos lesz..pedig csak annyi a nyitja, hogy pont olyan magasra kell nyújtani, amekorra legyen a magassága..
3. Szilvamama (válaszként erre: 2. - Pen80)
2010. nov. 3. 13:00
Én ebbe még 1 tojást és egy fél sütőport szoktam tenni, de ezt sütöm én is, egyszerű és finom.
2. Pen80
2010. nov. 3. 11:37
Ugyanannyi ráma, liszt és túró, só - összegyúr, mondjuk ezt érdemes 1-2 órát hűtőben pihentetni.
aztán kinyújt, kiszaggat, sajt rá vagy szezámmag ilyesmi és megsüt kb 30 perc alatt.
25 deka liszt, uannyi túró és uannyi ráma az egy adag.
1. d515254a8f
2010. nov. 3. 11:35
Szeretnék recepteket kérni könnyen elkészíthető sajtos, sós pogácsához. Ha lehet olyat amihez nem kell élesztő.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki nagyon jó pogácsa receptet, ami egyszerű és nem élesztős? Nem kell, hogy sajtos legyen vagy ilyesmi, csak jó puha :)
- Olyan tepertős pogácsa receptet keresek, amit nem kell hajtogatni. Tud valaki ilyet?
- Tudtok-e igazán finom krumplis pogácsa receptet?
- Valaki le tudná nekem írni annak a pogácsának a receptjét, amihez 25-25-25 dkg hozzávaló kell.
- Ki tud olyan pogácsa receptet, aminél három nap múlva is puha marad a pogácsa? Mi lehet a titka?
- Finom pogácsarecept tejföl nélkül.