Finom pogácsarecept tejföl nélkül. (beszélgetés)
Szia! Örülök hogy ízlett! Ugye hogy az egyszerű nem mindig rossz?:-)
Én is ugyanúgy visszadolgozom a megmaradt tésztát, semmi baja attól hogy kicsit tojásosabb és sajtosabb! Legközelebb szórhatsz rá egy kevés köménymagot vagy szezámmagot,úgy is jó!:-)
Köszi szépen a receptet, kipóbáltam. Nekem a tészta nagyon puha lett, kellett még egy kis lisztet tennem hozzá. Sütés után kicsit kemény volt, de mára megpuhult, nagyon finom lett. A fiúk versenyeztek érte :) Köszi még egyszer a receptet!
Én azért előbb szaggatom, utána kenem és szórom, mert így a maradék tésztát újra tudom nyújtani és szaggatni. Te a szaggatás után maradt tésztával mit csinálsz?
Értem.:-( Vannak még olyan dolgok amiket ott nem tudsz beszerezni? Érdekelne...
Leveles tészta van?
Nagyon kedves vagy, hogy, megosztottad velem a receptedet, de sajnos ahol élek túró sincs.:-(
Szóval ezt sem tudom megcsinálni.
Szia! Igen,jó lesz! Ez anyukám egyik régi kipróbált receptje,mi szeretjük.
Igen,én fordítva csinálom,de azt hittem,mindenki így csinálja.:-) Előbb kenem és szórom sajttal,azután szaggatom!
Érdekelne másnál hogyan készül!:-)
Nagyon jól hangzik ez a recept. De biztos, hogy jó lesz? Jártam már úgy, hogy a netről próbáltam ki receptet és borzasztó lett. Ha tényleg jó, kipróbálnám - nem vagyok egy jó sütő, ez az egyszerű recept pont nekem való lenne :)
Ja, egy kérdés! Én előbb szoktam szaggatni, aztán kenni és sajttal megszórni. Te fordítva csinálod?
Sziasztok! Túrós-sajtos pogi: 25 dkg túró,25 dkg sajt,25 dkg margarin,25 dkg liszt,só ízlés szerint.
Hozzávalókat összegyúrod,kinyújtod,tojással lekened,megszórod sajttal,kiszaggatod és sütöd. Nem kell bele sütőpor és élesztő sem. Nagyon finom és gyors.:-)
További ajánlott fórumok:
- Sütés nélküli finomságok
- Finom kaják bográcsban... (saját ötleteket várok, netes kereső ajánlása nélkül)
- Le merjem fagyasztani a gombás szeletet/tejföl nélküli/ túl sokat főztem?
- Hogy készitsem el 8 hónapos lányomnak a sóskát?(elvileg, tej, tejföl nélkül)
- Gyors, finom édesség, sütés nélkül. A te kedvenced melyik?
- Tojás nélküli sütemény receptet várok!Ami gyors és finom!Segítsetek