Könnyen elkészíthető, egészséges ételek a mindennapokra (beszélgetés)
Chia palacsinta.
Olyan finom, hogy akár töltelék nélkül is.
Ezt nézd mennyire egyszerű: [link]
Ugyanígy más zöldségekkel is elkészítheted, a jobb oldalon találsz másokat is.
Mikor bejártam munkahelyre a közeli üzletben vettem zöldség mixet és paradicsomot. Otthonról vittem sültet mellé.
A sült gyakran csirkecomb volt, amit egy tepsüvel sütöttem egyszerre, hogy legyen a hét minden napjára.
Sziasztok!
Szeretném leváltani a munkahelyi szendvics, fornetti, péksütemény rendszeres menüt valami egészségesebbre. Reggel korán kelek, munka előtt nincs időm elkészíteni, ezért jobb lenne valami olyan, amit akár előző este is hamar össze tudok dobni, vagy akár a munkahelyen is. Nagy főzőcskét nem szeretnék, tényleg valami egyszerű, gyors dologra gondolok ami mégis egészségesebb a pékárunál. Szívesen olvasnék pár ötletet 🙂
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki irni 1 könnyen elkészithető sütit? Talán az lenne a legjobb, ha nem kell sütni.
- Egy kiadós bográcsban készült Jókai bableves után milyen könnyen elkészíthető desszertet adnátok?
- Kamilla tea mindennapos fogyasztásra egészséges?
- Tudtok nekem mondani valami egeszséges rágcsálnivalót, amit itthon is elkészíthetek?
- Olyan házilag elkészíthető - egészséges -kenyér receptet keresek amelyhez kell tönkölyliszt és magvak. Tudtok ilyet?
- Gyorsan elkészíthető egészséges torták