Kolbászt lehet fagyasztani? Meddig? Jan 20-án jár le a szavija, sok van belőle! (tudásbázis)
9. BollerKrisz
2010. jan. 13. 09:42
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!
8. 5e76004fb5 (válaszként erre: 6. - BollerKrisz)
2010. jan. 13. 09:30
vagy 1 nappal előbb veszem ki és a hűtőben szépen felenged, vagy félig fagyosan felvágod és úgy sütöd meg, mert egyik esetben sem lesz semmi baja.
7. kefekötőke
2010. jan. 13. 09:25
Naná!
Minden évben csinálok szalámit,ha úgy jobb vastagkolbászt.Füstölés után 1 hónapot hidegen szikkasztom,5-8 szálat kinthagyok a többit be a "fagyosba".Még októberben is finon puha kolbászt fogyasztunk.Amíg erre nem jöttem rá már júl-aug.ban kerítéscölöpnek volt csak jó,úgy kiszáradta paprikától.
6. BollerKrisz
2010. jan. 13. 08:25
És utána hogy olvasztod ki? Vagy fagyosan használod fel? Leginkább paprikás- és rakottkrumpliba, tojásrántottába és rántott husiba tekerve használjuk
2010. jan. 13. 08:15
Semmi akadálya...........a pirospaprika igaz veszít a színéből egy idő után de az íze megmarad nekem is van vagy 20szál most is a fagyóban:)
4. cbc7d5fe99
2010. jan. 13. 08:13
én a saját házi készítésűt mindig fagyasztom,,és még nyáron is jó mikor kiveszem!
nálunk amikor 1 mázsa van az megromlana!!
3. Anka71
2010. jan. 13. 08:13
Lehet, én is szoktam.
2. 5e76004fb5
2010. jan. 13. 08:12
Lehet! Álltalában, annyi ideig, amíg a hústermékeket. 3-6 hónap
1. BollerKrisz
2010. jan. 13. 08:12
Kolbászt lehet fagyasztani? Meddig? Jan 20-án jár le a szavija, sok van belőle!
További ajánlott fórumok:
- Befőzés-eltevés télire.. Vagy fagyasztás?
- Kaptam egy láda élő garnéla rákot, mit csináljak vele? Le szeretném fagyasztani.
- Melyek azok a készételek, amelyek birják a fagyasztást és felengedést?
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Sajtot le lehet fagyasztani (ha nagyon muszáj)?
- Házi kolbászt lehet fagyasztani?