Házi kolbászt lehet fagyasztani? (tudásbázis)
Lehet, legalábbis mi lefagyasztottuk. Kb. 3 hete végtunk :) Viszont szerintem az a baj, hogy ha sokáig van a fagyóban egy idő után furi lesz az íze.
Így én nem sokáig tárolgatom.
a füstölt dolgokat miért nem ajánljátok fagyasztani?
Én szoktam, pl. fél füstölt csülköt, oldalast, ha többet vettem, mint ami kell.
Eddig nem volt bajom vele felengedés, főzés után.
Azért gondoltam rá,mert ebben a melegben már nagyon csepeg a zsírja.
Hiába van a kamrában,ott is meleg van rá.
Természetesen igen, mint minden húskészítményt.
Mi is készítünk kolbászt és én mindjárt füstölés után fagyasztom, mert akkor sütni is lehet.
Bocsi a helytelen írásért!
Értitek úgy is a lényeget.
Szerintetek le le
het fagyasztani a házi készítésű füstölt kolbászt?
További ajánlott fórumok:
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Sajtot le lehet fagyasztani (ha nagyon muszáj)?
- A rántott húst le lehet fagyasztani?
- Fagyasztott húsból készített ételt le lehet fagyasztani?
- Kolbászt lehet fagyasztani? Meddig? Jan 20-án jár le a szavija, sok van belőle!
- A házilag elkészített pite és pogácsa tésztát le lehet-e fagyasztani?