Házi kolbászt lehet fagyasztani? (tudásbázis)
31. angyal 45
2010. aug. 8. 19:46
én szoktam,
30. Helenka
2010. jún. 12. 21:31
Persze hogy lehet, ha kiolvasztod, olyan mint a friss.
29. d345cbf72a
2010. jún. 12. 16:42
Ez igaz Mannanna, hogy sokáig nem jó fagyasztva tárolni, mert kicsit fura lesz az íze, ezt tapasztalatból tudom már én is.De néha fagyasztgatunk le azért.
28. Mannanna
2010. jún. 12. 10:20
Lehet, legalábbis mi lefagyasztottuk. Kb. 3 hete végtunk :) Viszont szerintem az a baj, hogy ha sokáig van a fagyóban egy idő után furi lesz az íze.
Így én nem sokáig tárolgatom.
2010. jún. 11. 15:00
szerintem is lehet, mi is kaptunk és a fagyasztóba is tettünk...
26. zebracsikó
2010. febr. 7. 18:41
a füstölt dolgokat miért nem ajánljátok fagyasztani?
Én szoktam, pl. fél füstölt csülköt, oldalast, ha többet vettem, mint ami kell.
Eddig nem volt bajom vele felengedés, főzés után.
25. szanád
2010. febr. 7. 16:52
lehet , anyósom is így szokta...
24. 7170b852f3
2010. febr. 7. 16:41
A füstöltet alufóliába tekerd be. Nem "fakul" ki.
23. franci80
2010. febr. 3. 12:31
persze hogy lehet
22. paki1968
2010. febr. 3. 12:27
A füstöltet ugyan nem szoktuk,de a nyerset igen. Ám ez rövid idő után kifehéredik.
21. 0a6ce1d48d
2010. febr. 3. 09:47
Igen.
20. 5e76004fb5
2010. febr. 3. 08:19
Mi is lefagyasztjuk, mert ha már megszikkadt, szárad, nem olyan jó sütni.
19. Tonettó
2010. febr. 3. 07:54
De lehet ám! Sőt, anyósomék mindig lefagyasztják, és csak azt engedik fel, amit épp el akarnak fogyasztani! És jó. Füstöltet is!!!
18. marduk
2010. febr. 2. 21:17
Akkor ha nem füstölt
17. sitecom
2010. febr. 2. 06:42
persze,hogy lehet
16. d345cbf72a
2010. febr. 2. 05:27
Igen lehet, mi is épp tegnap fagyasztottuk le a minket, s ezt már tettük máskor is.
15. cipa
2010. febr. 1. 20:49
Igen.
14. supin
2009. máj. 22. 16:11
Ígen.Simán.
13. cbc7d5fe99
2009. máj. 22. 16:05
énis fagyasztom,,így mikor kiveszem mindig friss marad, nem szárad ki!!
12. sztolyka
2009. máj. 22. 11:30
Köszönöm mindenkinek!
11. Marjann
2009. máj. 22. 09:46
Mi is a fagyiban vagy hűtőben tartjuk. Imádom:)
10. c066a749d7
2009. máj. 22. 09:24
persze, hogy lehet, csak tedd zacsiba,mert különben minden kolbi illatú lesz
9. survivor3
2009. máj. 22. 08:59
simán
8. gyongyig
2009. máj. 22. 08:33
igen,mi is le szoktuk fagyasztani tavasszal mikor jon a meleg hogy ne szaradjon tovabb,nagyon jol birja,csakjol be kell csomagolni mert maskepp atjarja a fustolt illay azt ami meg van a fagyasztoban
7. sztolyka (válaszként erre: 2. - Sztolyka)
2009. máj. 22. 08:32
Azért gondoltam rá,mert ebben a melegben már nagyon csepeg a zsírja.
Hiába van a kamrában,ott is meleg van rá.
6. 5e76004fb5
2009. máj. 22. 08:31
Természetesen igen, mint minden húskészítményt.
Mi is készítünk kolbászt és én mindjárt füstölés után fagyasztom, mert akkor sütni is lehet.
5. sztolyka (válaszként erre: 2. - Sztolyka)
2009. máj. 22. 08:31
Bocsi a helytelen írásért!
Értitek úgy is a lényeget.
4. csutika100
2009. máj. 22. 08:30
Igen
3. csutika100
2009. máj. 22. 08:30
Ha jól van elkészitve nagyon finom.
2. sztolyka
2009. máj. 22. 08:29
Szerintetek le le
het fagyasztani a házi készítésű füstölt kolbászt?
További ajánlott fórumok:
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Sajtot le lehet fagyasztani (ha nagyon muszáj)?
- A rántott húst le lehet fagyasztani?
- Fagyasztott húsból készített ételt le lehet fagyasztani?
- Kolbászt lehet fagyasztani? Meddig? Jan 20-án jár le a szavija, sok van belőle!
- A házilag elkészített pite és pogácsa tésztát le lehet-e fagyasztani?