Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kolbásszal töltött vagdalthús recept

Kolbásszal töltött vagdalthús recept

A Kolbásszal töltött vagdalthús hozzávalói:
0,5kg. vegyes darált hús
2 áztatott zsemle
fél fej hagyma
1 tojás
ízlés szerint fokhagyma,zsír
Egy szál füstölt kolbász
só,bors


A Kolbásszal töltött vagdalthús elkészítési módja:
A darált húst összegyurjuk az áztatott,kicsvart,apróra morzsolt zsemlével,a tojással,a zsírban párolt hagymával,sóval,borssal,szétnyomott fokhagymával. Lisztezett vágódeszkán téglalap alakú lapot nyújtunk,rátesszük a kolbászt és belecsavarjuk. A rudat bőven zsirozott tepsibe tesszük és a zsirjával gyakran locsolgatva,a sütőben megsütjük. Párolt képosztával,borsópürével vagy burgonyakörettel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A kolbásszal töltött vagdalthús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook