Kolbásszal töltött vagdalthús recept
A Kolbásszal töltött vagdalthús hozzávalói:0,5kg. vegyes darált hús
2 áztatott zsemle
fél fej hagyma
1 tojás
ízlés szerint fokhagyma,zsír
Egy szál füstölt kolbász
só,bors
A Kolbásszal töltött vagdalthús elkészítési módja:
A darált húst összegyurjuk az áztatott,kicsvart,apróra morzsolt zsemlével,a tojással,a zsírban párolt hagymával,sóval,borssal,szétnyomott fokhagymával. Lisztezett vágódeszkán téglalap alakú lapot nyújtunk,rátesszük a kolbászt és belecsavarjuk. A rudat bőven zsirozott tepsibe tesszük és a zsirjával gyakran locsolgatva,a sütőben megsütjük. Párolt képosztával,borsópürével vagy burgonyakörettel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Elviracska, 2007. aug. 31. 09:23
A kolbásszal töltött vagdalthús elkészítési módja és hozzávalói.