Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kocsonyázott zöldség recept

Kocsonyázott zöldség recept

A Kocsonyázott zöldség hozzávalói:
60 dkg vegyes, levesben főtt zöldség
2-3 ecetes uborka
2 tojás
5 dl húsleves
2 evőkanál zselatin


A Kocsonyázott zöldség elkészítési módja:
A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, és cikkekre vágjuk. A levesben főtt zöldséget gyufaszálnyi csíkokra vágjuk az ecetes uborkával együtt, majd kerek, vagy őzgerincformába a tojáscikkel együtt ízlésesen elrendezzük. A zselatinport a húslevesben simára keverjük, majd meglangyosítva föloldjuk, és a zöldségekre öntjük. Hűtőben legalább egy napig dermesztjük, majd a formából kiborítva, fölszeletelve tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kocsonyázott zöldség elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook