Kocsonyázott zöldség recept
A Kocsonyázott zöldség hozzávalói:60 dkg vegyes, levesben főtt zöldség
2-3 ecetes uborka
2 tojás
5 dl húsleves
2 evőkanál zselatin
A Kocsonyázott zöldség elkészítési módja:
A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, és cikkekre vágjuk. A levesben főtt zöldséget gyufaszálnyi csíkokra vágjuk az ecetes uborkával együtt, majd kerek, vagy őzgerincformába a tojáscikkel együtt ízlésesen elrendezzük. A zselatinport a húslevesben simára keverjük, majd meglangyosítva föloldjuk, és a zöldségekre öntjük. Hűtőben legalább egy napig dermesztjük, majd a formából kiborítva, fölszeletelve tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. nov. 1. 07:30
A kocsonyázott zöldség elkészítési módja és hozzávalói.