Kiutazom Amerikába, és lenne pár kérdésem... (beszélgetés)
Sziasztok!
Lenne Nekem is egy kérdésem!Légyszi segítsetek!
Ki szeretnék menni New Yorkba dolgozni, munkáltatói vízummal.Van egy 2 éves kisfiam!természetesen őt is vinném.Az tudom hogy az apa aláírása szükséges hozzá, de a kicsinek még milyen papírok kellenek? Kell Neki is vízum? Vagy ez hogy van?
Előre is köszi
Helo
Csatlakozhatok? :)
Szeretnék megtudni egy pár dolgot én is...
Üdvözletem!
Ez a téma engem is érdekelne...
Szia!
Floridaba elek mar 11 eve, ha van kerdesed irjal nyugodtan.
Nikoletta
Tapasztald meg, utazni mindig jó! Mindenkinek más a jó, de aki mondjuk nem szerti a pörkütet...
Ne hagyd ki a lehetőséget, menj ki és tapasztald meg!
Figyelj, a turórudit sem viccnek szántam, tényleg nagyon hiányzott, pedig itthoon sem gyakran eszem.
"Pörküt nokedlivel" is hiányzott. Na meg sohasem gondoltam volna, hogy pl. egy asztal hiányozni fog, aztán amikor a bronxi "lakásomban 2 enni próbáltam, akkor rájöttem, hogy mekkora találmány:-)
Ezt msot képtelen vagyok leírni. De a lényeg az, hogy a barátom testvére festő-nem mázol! a főnökének a valagavégének a szomszédjának van kint egy rokona, aki ismer.....
Lényeg az, hogy senki sem várt minket, engem meg zavart, hogy mikulás napján 32 fokban vagyok. És az a szomorú, hogy ez tényleg így volt.
Ja akkor bocs. Mondjuk én a turórudi miatt nem jöttem volna vissza.:D
Majd meglátom mi lesz, lehet én sem bírom majd, de ismerem magam, nem nagyon fog ez hiányozni.:)
Neked biztos jó életed van itt.:)
További ajánlott fórumok:
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Van köztetek akinek lapos a hasa vagy izmos és régebben nem volt az, lenne egy két kérdésem!:)
- Munkajogi kérdésem lenne, neten nem találok választ, segítenétek?
- Érdekes kérdésem lenne!
- Badoon valaki ismerős? Lenne kérdésem
- Kimennétek dolgozni és kint élni Amerikába, ha lenne lehetőségetek, 60 évesen?