Badoon valaki ismerős? Lenne kérdésem (tudásbázis kérdés)
Ilyen oldalakra valami kamu e-mail címmel szabadna csak regisztrálni, amit bármikor törölhetsz.
Szóval törölném az e-mail címemet.
sziasztok ide is leírom a problémát,hátha ezt a topicot jobban olvassátok:
segítsetek már nekem légyszi,ezért igazán nem szeretnék külön topicot nyitni...
nem értem,hogy törlöm magamat erről a hü..e oldalról és nem jön e mail hogy a profilomat törölték,aztán mikor ugyanazzal az e mail címmel kíváncsiságból vissza akarok regizni,persze kiirja,hogy az e mail cím már szerepel a rendszerükben,VAGYIS,a profiltörlés nem sikerült!!!!!
Egy ismerősöm mondta hogy bizonyos ideig él a profil,aztán törlödik,ezt tapasztalatból tudom,h nem igaz,mivel már egy másik maillel régebben be voltam regizve oda és állandóan küldözgették a hülye emailjeiket ebből tudtam hogy él a profilom.Akkor vhogy kinlódva sikerült megszüntetni azt a profilt,de nem emlékszem,hogyan,most mg sehogy se sikerül.
Jah és hozzáteném,mivel él a profil belépni meg nem tudok,jelszóemlékeztetőt is próbáltam kérni,az sem jön,szóval röhej az egész.
mindenképp törölni akarom magam mert tele leszek a leveleikkel,ha tudtok tanácsot adni,hajrá
előre is köszi
Szeretném magam törölni, de nem tudom hogy kell :(((((
unom a sok kretén üzenetet és nem is regiztem!!!!!!!!!!!!!
Hát ez szomorú.
Gyakran veszekedtek?
Vannak biztosabb módszerek arra, hogy megszabaduljon tőled.
Csak bünteti a törvény...
XDDDD
Miért nem mondod neki, hogy a Farmerama topikban is van elég nő?
:DD
bocsánatot kértem,de nagyon összevesztünk:( azóta sem beszéltünk:(((
én nem akarom hívni,mert nagyon bántó dolgokat mondott.én legalább bocsánatot kértem tőle,deő fel sem hív:(
Nekem is küldtek mailt és páromnak is,pedig nem vagyunk regisztrálva,de én nem nyitottam meg hanem töröltem.
Topicnyitó,kérj bocsánatot :)
További ajánlott fórumok:
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Kiutazom Amerikába, és lenne pár kérdésem...
- Van köztetek akinek lapos a hasa vagy izmos és régebben nem volt az, lenne egy két kérdésem!:)
- Munkajogi kérdésem lenne, neten nem találok választ, segítenétek?
- Érdekes kérdésem lenne!
- Örökbe fogadtunk egy csivava kutyust és az lenne a kérdésem, hogy kötelező-e chipet rakatni?