Kisgyerek mellett újra babát várni (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én is babát várok.Az én fiam már idősebb,de ő is egy eleven ördögfióka.
Én azt nem szeretem ha megyünk valahova be kell emelnem az autós gyerekülésbe!!!Főleg kabátba nagyon nehéz,egyedül meg nem tud bemászni.....
Mindenkinek Boldog Új Évet!
Arra gondoltam hamarosan átszokunk a földön pelenkázásra, hogy ne kelljen fölemelnem a pelenkázóra és ne rugdossa közben a hasamat. Talán lassan az etetőszéket is hanyagolni kéne.
Ja azt még nem is írtam hogy a fiam kifejezetten mozgékony gyerek, nagyon eleven. Én meg 48 kg vagyok. :( Tegnap teljesen bepánikoltam mert ismerősöknél voltunk babalátogatóban és kipróbálhattam milyen egy csecsemőre figyelni az őrülten rohangáló fiam mellett. :S Hát durva! Mit csinálok majd vele amíg szoptatok? Azt hiszem kénytelen leszek bezárni a szobáján az ajtórácsot, de azt meg utálja és biztos bőgni fog. Ha meg hagyom rohangálni, leamortizálja a lakást mire végzek. Húú, kemény meló lesz ez! :D
Azért igyekszem majd vigyázni magamra, mert az első terhességnél is vérezgettem néha, pedig nem cipeltem szekrényeket. :)
Azt mondják ha egy baba elmegy annak megvan az oka, valószínűleg már eleve hibásak voltak a gének, és akkor talán jobb ha elmegy , mint ha betegen születik. Aki nagyon nem akar gyereket annak meg tuti hogy összejön, bármit is csinál.
:))))))) Akkor az augusztusiba, vagy hozz létre egy szeptemberit Te ;)))))))))))
Ha lesz, akkor gratulálok, és nyiss majd topikot :)))))))
Én úgy gondolom hogyha egy baba meg akar maradni az megmarad ha nem akkor bármennyire is vigyázol rá kkor elmegy.Ez persze a én véleményem :)Leírom miért.
Anyukám engem az elején nem nagyon akart,kettő 4 éves gyereket nevelt (ikrek) a nővéreim.Apámmal nem voltak meg túljól.Szóval cipelt mindent , szekrényeket pakolt át a egész lakást átrendezte.Fórróvízbe ült egyebek.És mégis ittvagyok egészségesen.És örül hogy így alakult.
Én az első terhességemnél mindent elkövettem hogy a baba megmaradjon nem mentem sehova csak vitaminokat szedtem orvosi felügyelet mellett stb ..mégis a babánaeállt a szíve.Most újra tehes vagyok veszélyeztetett rettegek minden kis fájdalomtól ésbármitől.Persze most is vigyázok magamra.Azt muszály,de én már úgy vagyok vele hogy ez nem csak ettől függ.
Sziasztok!
Nekem most 26 hónapos a kislányom, most tervezzük a másodikat (ez azt jelenti, hogy már nem védekezünk). Kíváncsian várom a hozzászólásokat, mire készüljek?:D
:))))))))))))))))
Nekünk is jó :)))))))))
Szia!
Az én fiaim között 22 hónap van.Tehát alig múlt egy éves amikor terhes lettem.Nekem nem okozott semmi problémát.A végén már nem sokat cipelgettem, vagy ha igen, figyeltem rá,hogy hogyan.Ebéd után együtt pihentünk ez nekem is nagyon jól esett...Sokat sétáltuk, előbb csak babkocsisan, aztán gyalogosan....Vigyázz magatokra!!!
Azért ne nagyon emelgess...főleg az első 3 hónapban.
A többi nem árt amiről írtál, remélem sokan adnak majd tanácsot :)
A kisfiam 17 hónapos lesz és úgy néz ki újra lakik valaki a pocimban.:) Kicsit félek attól hogy ártani fog a babának hogy a fiamat még emelgetni kell, babakocsizni és folyton megyek és pakolok utána. Szóval rendesen le tud fárasztani.
Tapasztalatokat és tippeket várok, hogy hogyan tegyem könnyebbé a mindennapokat.
További ajánlott fórumok:
- Kutyus kisgyerek mellett
- Kisgyerek mellett napi 4-5 órát lógni a neten - függőség?
- Hogyan lehet kisgyerek mellett házimunkát végezni?
- Kisgyerek mellett munkát vállalni. Kinek hogy sikerül megoldania?
- Milyen színű, és egyszínű vagy mintájú baba, majd kisgyerek szoba mellett döntenél lány és fiú esetén? (Ha már megvolt, kérlek oda hány éve!
- Kisgyerek mellett kisbabát várni