Kutyus kisgyerek mellett (beszélgetős fórum)
Köszönjük :))
olyan jó...már nincs az a sok vita..sajnáltam mindkettőt:(
Szegénykét reggelente be kel zárni a verandára mert jönne utánunk az oviba :)
szerinted 4 hós kutyust meglehet fürdetni?? vagy nem a korán múlik a dolog?
:)))))
szia!
sokat játszottunk/játszunk együtt.
ahogy a fiam szeretgeti a kutyust én úgy szeretgetem a fiam és mondogatom neki ,hogy ugye milyen jó érzés a simogatás a kutyus is szereti nagyon..akkor a kutyus lábával megsimogatom a fiam ,hogy érezze a kutyus ad vissza a mert az jó :)
gatulálok!
hogyan sikerükt?
Mára tök jól elvannak :)
együtt alszanak délben :))
Nekünk is egy beagle kutyusunk van a két éves lányom mellett. Nagyon jó barátok.
A lányom húsvétra kapott egy orvosi táskát. Általában a kutya a páciens. Sokszor öklendezik úgy lenyomja a torkán a tükröt. De megbízom benne, soha nem bántaná a lányomat. Mindig figyel és vigyáz rá.
Ezt a fajtát gyerek mellé bátran ajánlom!
Bár házörzőnek nem :)
A beagle ilyen szempontból jó választás, nagyon szeretik a gyerekeket, ráadásul extra jól viselik a nyúzás-húzást. De minden kiskutya átesik a harapdálós korszakon, mert egyrészt fogzanak, másrészt a szájukkal ismerkednek a világgal. Sokan ezt félreértik, kikiáltják harapósnak... a többit már tudjuk.
Abban megegyezhetünk, hogy tapasztalt kutyásoknál sosincs gond a kiskutya-kisgyerek párosítással.
Az egyik állateledeles mesélte, hogy kutyaláncot akartak nála venni. Kérdezte hogy minek. A válasz az volt, hogy a kisgyerek mellé örökbefogadtak egy 6 hetes palotapincsi keveréket, kikötik láncon az udvarra, hogy a totyogó kisgyerek az ablakon át látva őt "szokja" a kutyát. Ugye tudjuk mi lesz a vége, amikor a kutya megőrül a másfél méteres láncon és egyszer a gyerkőc belép a területére? Sajnos idióták az emberek. Ezért is szálltam ki a fajtamentésből. Egyszerűen pszichésen nem bírtam. Elég a melóban elviselni a diliseket...
Sajnos sok örökbe fogadni vágyóval volt dolgom (fajtamentés), amíg nincs náluk a kutya, addig úgy viselkednek mint aki mindenre felkészült, mindent tud, aztán egy-két hét és repül vissza a kutya...
Szóval nagyon nehéz kiszűrni hogy ki az, akinek tényleg menni fog a baba-kutya párosítás, ezért egyszerűbb eleve nem adni ilyen családoknak kutyát.
Persze működhet, nekünk tacsink volt mikor Marci kicsi volt és sosem volt semmi gond:))
Egyszer a tanyára malacvevők mentek.Öcsi bement hogy kihajtsa őket hogy legyen miből választani.Kérdezte is hogy melyiket jelölheti?-de nem válaszoltak. Kérdi mért állnak úgy vigyázva? Mire halkan az egyik megszólalt hogy a nagy kutyák bekapták a kezüket....
Öcsi nem győzött magyarázkodni, hogy csak játszanak.
Szegények biztos a mai napig emlegetik, mi meg még most is csak röhögünk!
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerek mellett napi 4-5 órát lógni a neten - függőség?
- Hogyan lehet kisgyerek mellett házimunkát végezni?
- Kisgyerek mellett újra babát várni
- Kisgyerek mellett munkát vállalni. Kinek hogy sikerül megoldania?
- Milyen színű, és egyszínű vagy mintájú baba, majd kisgyerek szoba mellett döntenél lány és fiú esetén? (Ha már megvolt, kérlek oda hány éve!
- Hogyan készültél államvizsgára kisgyerek(ek) mellett?