Kisfius anyukák tanácsára lenne szükségem (beszélgetés)
aha, de én mindkét gyereknél még 2 éves kora előtt csinaltam ezt. :)
drukkolok, hogy jó legyen.:)
arra tökéletes a cutivate is. :)
Én úgy csináltam, h miután feljött is neki, olyan egy kéthetente még kentem rá picit, h ne tapadjon vissza. de csak kb másfél hónapig.
nagyon picike fogy belőle, ne dobd ki, hanem ha később úgy látod, hogy nehezen mozdul, hívd segítségül. :)
Nagyon nagyon picike elég belőle. Megfogod, egész picikét a hegyére kensz és ezt minden este. pár nap után már látszódik a javulás, és utána még pár nap és egyszercsak ott vigyorog a makkja. :D
nem lehet. nekem ide sem akarták adni, mert most az az új módi, h nem piszkálják 3 éves korig, aztán inkább vágják vagy rántják.
Másfél éves volt, mikor szóltam a gyerekorvosnak, h ez bizony teljesen le van tapadva és nem pisil olyan sugárban, ahogy kellene (ez jó indok arra, h odaadják a krémet). egy hét alatt megoldotta a dolgot a krém. teljesen le volt tapadva neki.
Mi Ftorocortot hasznàltunk, sebèsz írta fel, èrt valamit, de neki viszzaszűkült 1-2 hèt alatt. Ezèrt is mondta a doki, hogy nem csak rèszlegesen, hanem le kène nyisszantani az egèsz bőrt.
Meg az se mindegy, hogy szűkület vagy letapadàs van. Ha jól èrtem, nàlatok letapadàs, azon sokat tud segíteni a krèm.
Cutivate használt nekünk is, de recept köteles!
Gyerek orvos írta fel a 3 éves státusz után
További ajánlott fórumok:
- Ügyvéd tanácsára lenne szükségem (felelősség)
- Lakberendező tanácsára lenne szükségem, vagy aki jártas a lakberendezésben
- Állatorvos tanácsára lenne szükségem! A cicám kombinált oltást kapott két és fél hete, sántíthat tőle?
- Sürgősen ügyvéd tanácsára lenne szükségem, ingatlanvásárlással kapcsolatban! Tud valaki segíteni?
- Családjogi szakértő tanácsára van szükségem
- Ügyvéd vagy jogász tanácsára lenne szükségem