Kisfiamnak van egy fél éves herélt kandúrja. Szagszűrős, filteres macskavécéjevan, mégis büdös! Mit tegyek,milyen almot ajánlotok bűz ellen? (tudásbázis)
Nem tudom értelmezni a problémát.
Mekkora az a kisfiú? Ha saját állata van, akkor miért nem ő takarít utána?
Ha az állatot játéknak tekinted, akkor meg fogsz még párszor lepődni, és remélem, nem az állat fog a végén rosszul járni.
ja a hipót meg a vegyszereket ellenezte az állatorvos. én teljes alomcserénél forró vízzel végigverettem, erre a célra tartott kefével végigsikáltam, de nem használtam semmi ilyen tisztószert.
csak utána a kádhoz :o)
Ha nem spriccel, akkor egyszerűen az a megoldás, hogy kakilás után azonnal egy kis lapáttal el kell távolítani a kakit.
Ezzel megszűnik a bűz.A pisit is 3 naponként, mivel csomókba áll össze, ki kell szedni.Hetente ki kell mosni az alomtálcát és teljesen frissíteni az almot.Nálunk sose volt bűz, amíg a cicánk bent tartózkodott.Novemberben kaptuk, a telet a lakásban töltötte, tavasszal kiszoktattam a kertbe.
Ha viszont spriccel, arról soha nem szokik le.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?