Érdemes egyedül megnézni Miskolcot és környékét? (beszélgetés)
Ha otthon maradsz és egyedül vagy, rosszul leszel, akkor ki segít?
Egyébként miért lennél rosszul?
Plusz Miskolcon is nyüzsögnek az emberek, a szálláson sem tök egyedül lennél (szomszld szoba, szállodai személyzet, bár nem tudom, hol szállnál meg).
Szóval kár bebeszélned magadnak bármit is.
Megijesztesz. Ezek után ki se mozdulok szerintem.
Meg is halhatok egyébként ilyentől?
Eszterkém! A magány nagyon rossz, de vannak pillanatok amikor néha kell az egyedüllét. Nincsenek barátaid akikkel együtt tudsz lenni?
Sétákat mindenképp tegyél, mert akkor agorafóbiás lehetsz. Egy barátnőmnek sajnos pont ez a baja. :( Ne legyél elkeseredett, hidd el vannak az életnek szép oldalai is.
Általában milyen gyakran vagy rosszul?
És sokan segítenek, ha az utcán egy fiatal nő rosszul lesz.
Sajnalom.
Pszichologushoz nem kellene elmenned?
Hogy lehet, hogy senki sem tud/akar elkísérni erre v bármelyik útra téged?
Nincs senkid?
Köszönöm a kedves hsz-okat, de végül megint jött sajnos ez a megmagyarázhatatlan félelmem, hogy egyedül vagyok, rosszul leszek, ki segít, ésatöbbi...Úgy végül itthon kellett maradnom.
Annyira unom már... iszonyatosan mennék ide-oda,mire eljön a nap,addigra meg jön a pánik...:(
Mert mi van ott?
Oda ér be a busz is.
Bármivel is jössz,emlékekkel fogsz hazatérni mert gyönyörű hely.
Itt lakom, ahogy a többiek is irták rengeteg látnivaló van.
18,20 hsz külön köszi :)
Programom: terv..
1.nap: Herman múzeum, Pannon Tenger , Barlangfürdő... remélem csütörtökön nem lesznek sokan
2.Lillafüred kisvonat, Diósgyőri vár.
2-2 óra mindkét helyen.
Köszönöm
Szia, a két nap két teljes napot jelent? Vagy utazással együtt, egy éjszaka?
Amit szerintem tudnod kell: Miskolc gyönyörű, de hatalmas.
Ha egy éjjelre mész, én így szervezném meg a helyedben :
Beér a vonat a Tiszaira (vonattal mész?), onnan én villamossal mennék (hogy azt is kipróbáld :)) a Szinva Parkig (Ady hídként is emlegetik).
Ha kell valamit venned, ott van egy hatalmas Inters., emeleten üzletek, megkapsz mindent.
Ha nincs sok pakk, vennék egy fagyit és fesétálnék a Városház térig a sétálón, ahol a villamos jár.
Ott a napóránál innék egy kávét, majd vissza a Centrumig. Ott áll meg a kettes busz, az visz ki Tapolcára. Az utazás kb. 40 perc.
Ott ismét egy séta (nem kis hely, egy óra kell, hogy körbejárd). Vannak büfék, híres a lángosa. :)
Aztán bemennék a Barlang fürdőbe lazulni.
Este haza (tudni kellene hogy hol szállsz meg. Mindenképpen érdemes ezen az útvonalon, vagy a belvárosban, mert az utazások órákat vehetnek igénybe).
Másnap pedig Lillafüredre mennék.
Ha gondolod, részletesebben leírom neked, hogy magabiztosan mozogj majd.
Vannak jó kajáldák, sok sok látnivaló, de két nap alatt nem fogod győzni végig loholni, ezért nem említem az Avasi kilátót, vagy amit már írtak, Diósgyőri várat stb.
Belváros-Lillafüred: minimum egy átszállás és min. Egy óra az út.
Kisvonattal még több, de azt nem hagynám ki, az erdőn át megy, csodaszép.
Olyan hülyeség ez, hogy ne menj egyedül sehova :)
Egyrészt soha többet nem látod azokat az embereket :) Másrészt kit érdekel, hogy mit szólnak?
+ ha vagyok valahol, engem például totál nem érdekel saját magamon és a társaságomon kívül az, hogy ki, kivel van ott :)
Indulj neki bátran.
Próbáld ki Lillafüredre az erdei vasutat, ülj fel a Libegőre, ha nem vagy tériszonyos.
El tudsz jutni vonattal is, csak most busz indul a Keletiből, és Hatvanban át kell szállni vonatra. Semmi gond nincs vele, könnyű megtalálni, és flottul megy a vonatpótlás.
A kártyát online is megveheted és kinyomtatod magadnak:
További ajánlott fórumok:
- Ráckevén mit érdemes megnézni?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Miért szereted vagy utálod Miskolcot?
- Te tudod, hogy milyen veszélyes üzemek, tározók vannak Magyarországon, vagy a saját környéketeken?
- Győrben melyik környéket ajánlanátok?
- Ki ismeri Kékkut és Kisörspuszta környékét?