Kinek hiányzik a Bp. Parádé? Vajon okkal szüntették be?Vélemények, tapasztalatok? (beszélgetés)
Bocs, tényleg rosszul reagáltam.
Tudom, h teljesen másról szól. Nem az volt a kérdés, hogy mi volt három hete. Hanem azt kérdezték tőlem, hogy mit szólnék ahhoz, ha háromhetente lenne valami banzáj, de mondjuk teljesen mindegy.
Ami három hete volt az a meleg felvonulás volt. A Budapest Parádé teljesen másról szól.
Nem háromhetente volt parádé...ez a topic meg erről szól!
Miért ne juthatna eszembe egy jó emlék, amikor arra járok? Ha te valamerre jársz a városba, akkor nem jut eszedbe sose semmi? Húh de leminősítettem magam tényleg...
attol nem vok elkényeztetett mert kimondom a véleményem..énis dolgozo ember vok ápolonő ugyh én tudom mi az a keméy munka...addig pedig amig nem ismersz tartsd magad takarékon 1 kicsit és ne beszélj zagyvaságokat
ne te akard már eldonteni h mikor és milyen forumot indítok...azért tul sokat ne képzelj magadrol...
tehát mindegy pénzbe került mindkét félnek!!!
én sosem jártam azt hiszem nem is fogok mert azt a pénzt másra költöm!!!
de parádé ide vagy oda van helyette white party!!!
A parádé is pénzbe került, csak azt nem a résztvevők fizették meg vagy legalábbis nem csak, nem elsősorban ők, és nem közvetlenül.
Szerintem olvasd el figyelmesebben, mitől kerülgette a rosszullét. Vagy félreértelek, és téged is efféle tevékenység közbe filmeztek? Akkor bocsesz. =) Tudod, sok férfi nőietlennek tartja az ilyen viselkedést a nyilvánosság előtt, és nem izgatja föl, ellenkezőleg.
Aki utcát seper és fizetést kap érte, az nem naplopó, hanem dolgozó ember. Te meg egy elkényeztetett libuc, akinek fogalma sincs, kiktől, mitől és hogyan válik a környezete élhetővé.
nincs több parádé de jött helyett a sensation white party.
hasonló,a zene szerintem egyezik,csak jobb és mutatósabb.
ja és pénzbe kerül igy jobban járnak egyes emberek!!!
Ki támad kit?
Te kérdfeztél s ha neked nem tetsző választ kapsz már támadsz?
Legközelebb ne indíts fórumot ha nem viseled el a kritikát!
szerintem azért van az a sok naplopó akiket be tudnak fogni egy kis munkára h csinálják meg elvégre azért utcaseprők és takarítók h megcsinálják..kapnak érte pénzt és kész...
jaj el ne hidd már..ilyen naiv lennél???minden férfi szeme kigúvad ha ilyet lát pláne egy ilyen bulin...rosszullét kerülgette h nem állhatott be közéjük:):) engem a barátnőimmel rengetegszer lefotóztak meg videóztak is mivel táncotunk a kamionon de és még olyan fotóst nem láttam akit a rosszullét kerülgetett volna
És ha újraindul, mégy utána szemetet szedni? Mert azért buli után is csak takarítasz, nem? Vagy naiv vagyok? Hát, talán igen, lehet így is élni:
[link]
Na tudod mit?
Legyen igazad neked,az Andrásy útról hát valóban mi más is juthatna eszünkbe mint a budapest parádé?
Nem szállok vitába veled,értelmetlen lenne látom!
Amúgy a kérdésre is válaszolva: annak a fotós srácnak biztosan, aki lefilmezte, ahogy betépett lánykák elégítik ki egymást, és jó pénzt kapott a érte a bulvárlapoktól. Azt mondja, a rosszullét kerülgette, de kellett a pénz. =)))
Neked mennyire tetszene, ha az utcátokban háromhetente lenne valami banzáj, évente többször olyan útlezárással, hogy a túloldalra is csak a várost megkerülve tudsz átmenni?
neharagudj de meg kell h védjem azt az illetőt aki szerinted minősiti magát..mivel számára és számomra is egy nagyon jó és emlékezetes napok voltak ezek minden évben ezért nyilván első gondolata az hogy " jaj istenem annak idején itt táncoltunk vonultunk végig a tömeggel " legalábbis nekem ezek jutnak eszembe akárhányszor arra járok..de egyébként is ki vagy te h itt osztod az erkölcsi szöveget? mindenkinek az jut eszébe az andrásy utról amit akar..szerintem!!ÉS EZZEL SENKI NEM MINŐSITI MAGÁT!!!!!!!!
Drágaságom, ki is nevelte a fiatalokat ilyenné? A kérdés nem költői.
Hát hogy nem egyenlő vele, az tény, de hogy jó-e, arról a lovaknak biztosan más a véleménye.
Pont erre gondoltam.
Egyébként a Vágta még jó volt szerintem, nem egyenlő egy meleg felvonulással.
Ha végig mész az Andrásy úton neked csak a parádé jut eszedbe?
Hát ezzel jócskán leminősítetted magad ne haragudj...
igen valami nekem is rémlik ezzel kapcsolatban meg hogy volt pár lökött tino akik összehánytak pár kapualjat ott a kerületbe ugyh ez is közrejátszott sztem...1 évbe 1szer viszont azt a zajt el lehet viselni sztem..
Nem a pia miatt lett beszüntetve, hanem az ott lakóknak nem tetszett a zaj, én így tudom.
egyetértek!!!ma már akármilyen magyarországi ünnepségen vedelnek az emberek szóval az h a parádén mindenki részeg az nem mentség..melegfelvonulás tényleg nem kéne mert amit most is leműveltek az katasztrófa volt..
További ajánlott fórumok: