Vajon most akkor Ő hiányzik, vagy az, hogy legyen valakim? (beszélgetés)
én is csak azt mondom, vágj bele, ne gondolkozz.vesztenivalód van??
Szerintem nincs, és különben is írod, hogy tetszik a személyisége.
És különben is habzsolni kell az életet, én azt mondom érezd jól magad és csináld nyugodtan, ha később valami nem smakkol akkor sincs semmi, lépsz és kész.
A csók már megvolt. Igazából nagyon-nagyon jól is esett! Plusz, ha arra gondolok, hogy ha más lánnyal látnám, nagyon rosszul lennék és ha nem láthatnám Őt, az sem lenne túl jó.
De így sem vagyok biztos magamban. Az én fejemben is megfordult már, hogy ha ez az egész felmerült bennem, az régen rossz...Csak kívülállók véleményére is kíváncsi voltam. Köszönöm a válaszokat :)
Szia!
Szerintem sokszor nem is az illetőbe hanem a szerelemben vagyunk szerelmesek,így ha nincs pasid biztos ezért vannak ezek az érzéseid,előbb utóbb észre fogod venni,hogy ez barátság vagy valami sokkal több.
Van egy srác akivel találkozgatok egy ideje, még semmi nem történt közöttünk. Szeretek vele lenni, tetszik a személyisége. De nem tudom eldönteni, hogy vajon tényleg Ő hiányzik e, mikor nincs velem, vagy csak úgy összességében egy pasi hiányzik? Úgy értem az az érzés, mikor tudom, hogy van valaki, aki hozzám tartozik.
Kérlek adjatok tippeket, hogyan jöhetnék rá erre! Vagy majd az idő, mint mindig, most is ad választ?
További ajánlott fórumok:
- Hiányérzet az életedben
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Kinek hiányzik a Bp. Parádé? Vajon okkal szüntették be?Vélemények, tapasztalatok?
- Vajon megkaphatja a pici a kicsi "kinőtt" játékait, vagy neki legyen külön minden új?