Kiben melyik asszony lakik igazából és ki mellett éli az életét? (beszélgetés)
Ha kemény vagy, annak az élet az oka és amit végig kellett csinálnod eddig.
Nem baj az, de néha vágyik az ember, egy kis lehetőségre,hogy Melanie lehessen.
MIkor először láttam, nekem tetszett, de mindig a feketék, sötét hajúak voltak az ideáljaim.
Így lett a férjem vörösesbarna :)
Amíg a háború után, édes a kibékülés, addig nagy baj nincs :D
Gyerekként, sok fekvés miatt, olvastam, faltam a könyveket, akkor még nem volt tévé, bár most is inkább a rádiót hallgatom napközben :)
Az akkor elérhető OPassuth könyveket elolvastam és emlékszem egyre, ami zár alatt volt, a Ben húrra, hát nagyon sokat sírtam, kicsi voltam még, tizennégy, tizenhat között.
Azokat a Druon könyveket át kellett rágnom, ha érteni akartam, sok volt benne, ami egy franciának és angolnak természetes, tanulták a történelmükben, míg mi csak érintőlegesen :)
Nem a színvonalat kerestem, hanem a történetet.
kíváncsi lettem, mit tudtak kihozni belőle.
A fílm, amit abból készítettek, az valami borzalom volt :(
Az Elfujta a szel folytatasait?
Nekem azok oriasi csalodas voltak. Mindet olvastam, de egyik se erte el az elso szinvonalat.
Nalam a masik ilyen konyv Druon-tol az Elatkozott kiralyok sorozat volt es Passuthtol a Napolyi Johanna. Ezeket szerettem nagyon.
A Druon konyveket maig elo-eloveszem. Tortenelmiek es nagyon jol vannak megirva, hihetetlen jellemabrazolasokkal.
En akkoriban inkabb azert, mert Ashley-t olyan jokepunek kepzeltem el a konyv alapjan, szoke, magas... (a filmben nem igazan volt az, de Clark Gable se az esetem :S)
Nalunk Buttler-Scarlet a felallas, ha szemelyisegtipust kell valasztani, miota hazasok vagyunk, haboruzunk is egymassal.
Nekem ez és az Egri Csillagok, a Winetou volt, ha valami nem jött össze, beteg voltam, kimerültem, még mindig megnyugodtam valamelyiken :D
Nem régen olvastam újra, pont egy vetítés után.
Most a folytatásokat szeretném ismét, mert nem vettem meg, csak kölcsönkaptam.
Nem az a stílus, de a történet megkapó :)
Drukkoltam én is, hiszen annyira szerette, de amikor volt az a szépséges jelenet, ami szinte az egész könyvben a legromantikusabb részek egyike,
már nem tudtam igazából, kinek drukkoljak tovább :D
En 14 evesen olvastam eloszor, aztan vagy 10 evig evente ujra :)
Nem tudom a mostani fejemmel olyannak talalnam-e, mint regen. Talan eloveszem :)
Utalom a szot, hogy alapmu, de tenyleg az.
További ajánlott fórumok:
- Mi az amitől igazából félsz?
- Ki vagyok igazából?
- Tudtátok, hogy igazából Dracula nem is létezett?
- Az esküvői vacsin mi a szokás, a vőlegény és menyasszony mellett ki ül? (Szülők vagy tanúk...vagy?)
- Megmentettem egy asszony életét, míg kijött a mentő...
- Olyan lányokat, asszonyokat várok ide, akik mióma, /miómák/mellett sikeresen kihordták a terhességet, illetve műtét után sikerült a bébi