Ki vagyok igazából? (beszélgetős fórum)
Nem süllyedek le a szintedre,ugy hogy nem állok le vitatkozni egy hatalomvággyal felfűtött kis csitrivel.Veled ellentétben,nekem volt gyerekszobám. :)
Menjél fiacskám,és inkább vegyél egy tükröt meg egy Bibliát! :)
Ámokfut szegény pára :)
Én meg ágynak futok. Jó éjt!
Ha őt ez boldoggá teszi,ám legyen.
Meghagyom neki a kiskakas szerepét,hogy kapirgálhasson... :)
Néha magam sem tudom.....de látom,vannak itt okosok kik megmondják a tutit.... :))
Ismét egy intelligens emberrel több!
Na még egyszer fussunk neki!
Vámpiroska lennék :)
Persze,ez természetes,de nem akaszthatod szögre őket:)))
Én is sokszor teszem fel azt a kérdést,hogy :"Hát,kellett ez nekem?"....de a válasz nem lehet más,mint az ,hogy kellett.
Egy életed van ,azt kell jól csinálni:))
Sokszor hibázunk,sokszor teszünk olyan lépéseket amiket megbánunk,de a tetteink következményekkel járnak,amiket vállalni kell.Erről (is ) szól az élet.
Amikre te gondolsz ,az életünk velejárói.Ha változást szeretnél ,baromi rossz irány a hátra arc:))
Gyerekeket szültem ,fel kell nevelnem őket.Autót szeretnék,meg kell dolgoznom a pénzért.
Meg szeretném valósítani önmagam?Az életemben jelenlévő összes mozzanattal együtt kell ,hogy megtegyem.
Ha problémák vannak,azokat meg kell oldani,a megoldásokat kell keresni nem azt,hogy miért nem megy.
További ajánlott fórumok:
- Mi az amitől igazából félsz?
- Kiben melyik asszony lakik igazából és ki mellett éli az életét?
- Tudtátok, hogy igazából Dracula nem is létezett?
- A színészek a filmekben igazából sírnak?
- Szerintetek nehéz megtanulni magamtól zongorázni? Igazából egy "script" lenne az amit mindenképpen megtanulnék.. Fontos lenne.
- 15 hetes terhessen probléma-e, ha nincs igazából étvagyam és kívánós sem vagyok?