A színészek a filmekben igazából sírnak? (tudásbázis)
Az vmi trükk lehet, vagy nagyon érzékeny szereplő...
( én mozifilmekre gondoltam )
Jól el vagy kapatva...:D
Én max. anyámat tudom meghatni a könnyeimmel.
Berendezkedtem arra, hogy tuti nekem van igazam, és a másik is rá fog jönni, de akkor majd a maga kárán tanul. :)))
A színészek kapnak a sminkestől mű-könnyeket, én glicerinről hallotam, az pereg le az arcukon.
Én is kíváncsi vagyok erre,hogy mitől tudnak sírni
Apukám mondta régebben,hogy belecsöppentenek valamit a szemükbe.
Ha megnézi az ember a szappanoperákat,abban látni,hogy tisztára vörös a szemük fehérje...A sok cseppentésektől.
Én is így gondolom :-) Én is el tudok hamar érzékenyülni de mikor valamit sokadjára vesznek fel ott az egész stáb stb stb szerintem akkor már nem tud a színész sírni :-)
Amúgy meg viszont látszik hogy boldog a magyar színész MERT SÍRNI EGY SEM TUD !!!!BK Nóra pl van hogy sírnia kellene de egyenesen katasztrofális sírásilag :-)
Deeeeeeee szerintem is valami szemcsepp féle játszik sírás témában :-)
Nem mindegyik sír igazából. Egyszer volt a tévében, hogy vazelinnel kenik be a szemük alatt, és ez irritálja a szemet, amitől kipotyog a könnyük.
Egyébként én bárhol, bármikor képes vagyok sírni, még csak szomorúnak vagy dühösnek sem kell lennem :))) Tök jó eszköz arra, hogy nekem legyen igazam :)))
Nem nézem, valahogy az a reklámokból is kimaradt :)
Az biztos, ha délután bekapcsolom a TV-t a magyar kereskedelmi csatornákon állandóan zokog valaki, régen végignéztem az Esmeraldát, ott patakokban hullott a könny, ha azt a mennyiségű könnyet ténylegesen kisírták volna, mindegyik színész, kiszáradt kóró lenne a folyadékveszteségtől, egy-egy forgatás után. :))
Szerintem amikor harmincötödjére vesznek fel egy jelenetet, maximum kínjukban sírnak.
Nem sírnak igazából, tekintve hogy egy-egy jelenet nem szomorú önmagában.
Mondd el sírva 25x a Titanik bármely sírós jelenetének pár mondatát...
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Közismert színészek nevével
- Előadóművészek, színészek, énekesek szóláncban
- Az amerikai filmekben higiéniai vagy kényelmi szempontból nem ér össze a wc ülőke eleje?
- Magyar irodalmárok, képzőmüvészek, szinészek neve ABC sorrendben!
- Mit gondoltok azokról a nyugdíjas szinészekről akik "sírnak" hogy nem tudnak megélni, és ezért kell dolgozniuk?
- Hogyan lehetne színészekkel ismerkedni?