Ki volt már a Szomatoinfra vizsgálaton (hőtérképes vizsgálat)? Tapasztalat? (tudásbázis)
Sziasztok!
Vannak frissebb tapasztalatok a vizsgálattal kapcsolatban? Az interneten talált 32 ezres vizsgálati díj túl sok ahhoz, hogy csak úgy belemenjek. Elsősorban emlőprobléma miatt érdekelne a vizsgálat.
Miért oszlana szét hő annyira?
Ha gyulladt a füled, fogad,vérnyomás emelkedésed van, bőven érzékelhető kézzel is. A műszereknek meg különböző az érzékenysége, akár távoli égitestek infravörös képét is képesek érzékelni
A műszaki letben is használják sok helyen, ahol igencsak szétoszolhatna a hő és mégis érzékelik
Nézz meg egy lakóház hőtérképét, tökéletesen látszanak hol szökik a hő, pedig az a szabadtéri felét mutatja egy objektumnak
A megállapitásaik viszont sokszor nem fedik a valóságot
szia drága
Lányom volt hőtérképes vizsgálaton, akkor még azt hittem hogy jó dolog.
Ma már tudom, hogy csak lehúzásról szól.
Utánna ajánlanak kezeléseket.... fizess
Ha meg akarsz gyógyulni, mert valami nincs rendbe
akkor más utat javaslok
ha érdekel kreko.m@t-online.hu keress meg és adok ötleteket a gyógyuláshoz... ingyen
Én többször voltam már ilyen vizsgálaton, és jónak tartom.
Tegnap elvittem a szüleimet is, nekik első alkalom volt. Ahová én (mi) járunk, ott nagyon lelkiismeretesek, és olyan összefüggésekre mutattak rá, amit az orvosok figyelmen kívül hagynak.
Rádaásul kiderült olyan probléma is (pl. vastagbél, később látható viszér), amit szerintem még időben kaptak el, így talán visszafordíthatóak, enyhíthetőek a későbbi problémák.
Ha van egy intenzívebben működő szövetrész (pl. gyulladás, daganat) a testben, a keletkező hő annyira szétoszlik, hogy a bőr nem fog mérhetően fölmelegedni, a hősugarak pedig minimálisan jutnak csak át a bőrön, a detektorok ehhez nem elég érzékenyek.
Ahhoz, hogy bármit ki lehessen mutatni, a bőrhőmérsékletnek kell megemelkednie, ahhoz viszont nagyon közel kell lennie a kérdéses szövetnek a bőrhöz.
köszi, hogy megírtad a tapasztalatot,akkorel sem megyek.
Hála-Istennek a Szüleidnél nem találtak semmit..
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Volt már valakinek HSG vizsgálata? Egy kicsit tartok tőle!
- CT, MR vizsgálat... aki volt már, és aki ezután megy
- Hatással lehet a hőtérképes vizsgálatra az előző napi buli, esetleg alkoholfogyasztás?
- Volt már valaki hőtérképes fogászati vizsgálaton?